Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 99
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Vrijedni tenisač

Jutro nakon vjenčanja Marin Čilić nije odmarao, evo što je radio

Marin Čilić sa suprugom Kristinom izlazi iz crkve nakon vjenčanja
Foto: Grgo Jelavic/PIXSELL
1/5
30.04.2018.
u 12:56

Tenisač je snimljen kako radnicima pomaže čistiti i nositi kolače koji su ostali nakon zabave u tvrđavi Revelin.

Jutro nakon vjenčanja naš proslavljeni tenisač Marin Čilić nije odmarao.

Dan nakon velikog svadbenog slavlja na tvrđavi Revelin zajedno s radnicima uputio se do tvrđave i pomogao im čistiti, piše The Dubrovnik Times. Tenisač je snimljen kako radnicima pomaže nositi kolače koji su ostali nakon zabave.

Čilić i Kristina Milković vjenčali su se u Cavtatu, a zabavu, na kojoj je pjevao i Gibonni priredili su u Revelinu. Dan nakon vjenčanja Čilić je izgledao odmorno i sretno, a pokazao je i kako mu čišćenje ne predstavlja nikakav problem. Na veliko vjenčanje Čilić je pozvao i svoje suparnike Rogera Federa i Andyja Roddicka. 

Marin Čilić sa suprugom Kristinom izlazi iz crkve nakon vjenčanja Marin Čilić sa suprugom Kristinom izlazi iz crkve nakon vjenčanja
1/21

Komentara 5

DE
deda1234
13:24 30.04.2018.

A sta rade mladenci prve bracne noci... Broje novce.... :)

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije