Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 186
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Treća sreća

Gere i dalje vjeruje u ljubav: Vjenčao se s 33 godine mlađom djevojkom

Foto: DPA/Pixsell
1/3
20.04.2018.
u 09:36

Richard Gere i Alejandra Silva vjenčali su se u tajnosti, a početkom svibnja pripredit će veliki tulum za prijatelje povodom svog vjenčanja.

Glumac Richard Gere i nakon dva propala braka nije izgubio vjeru u ljubav i brak. Ovaj 68-godišnji glumac u tajnosti se nedavno vjenčao s  35-godišnjom PR agenticom Alejandrom Silvom, a veliki tulum za svoje prijatelje par će prirediti početkom svibnja u New Yorku.

Njihova romansa počela je 2014. godine, a spajaju ih brojni zajednički interesi među kojima su humanitarni rad i strast prema putovanjima. 

- Uz Alejandru sam pronašao mir i sreću koju sam uvijek priželjkivao - izjavio je jednom prigodom Gere. Gere iza sebe ima brak s manekenkom Cindy Crawford i glumicom Carey Lowell s kojom ima 17-godišnjeg sina Homera. Alejandra iz prethodnog braka ima sina Alberta kojem je pet godina.

Prvih godinu dana Gere i Silva su imali vezu na daljinu, a onda se ona odlučila preseliti k njemu u  New Yorku i navodno uskoro namjeravaju proširiti svoju obitelj. 

Komentara 3

BA
batman
09:50 20.04.2018.

Čistač bazena uvik je spreman🤣😋😋😋😋

SA
samuraj
10:06 20.04.2018.

Da je oženio 10 godina stariju , vjerovao bih mu, ovako neka pije viagru , pomalo jebucka i ne sere bez veze.

LA
lazio
11:32 20.04.2018.

I jel ima jos neko da vjeruje u ljubav

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije