Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 192
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
DIJELIMO NAGRADE

Jurski svijet: Pad kraljevstva

Jurski svijet: Pad kraljevstva
Foto: Promo
1/3
06.06.2018.
u 14:56

Misija spašavanja veličanstvenog kraljevstva od kojeg je sve počelo razotkrit će kobnu zavjeru koja prijeti cijelom planetu. Hoće li život ipak pronaći put?

Uza sva čuda, avanture i uzbuđenje koji su sinonim za jednu od najpopularnijih i najuspješnijih franšiza u povijesti filma, ovo jedinstveno filmsko ostvarenje 7. lipnja 2018. u hrvatska kina vraća omiljene dinosaure i ostale stanovnike Jurskog svijeta.

Četiri godine nakon uništenja tematskog parka Jurski svijet, radnja filma prati povratak Owena Gradyja i Claire Dearing na otok Isla Nublar. Kada se neaktivni otočni vulkan počne vraćati u život, Owen i Claire organiziraju akciju spašavanja preostalih dinosaura od istrebljenja koje im prijeti zbog prirodne katastrofe. U svojoj misiji uskoro se suočavaju s užasavajućim novim vrstama gigantskih dinosaura i dolaze do spoznaje o zavjeri koja prijeti cijelom planetu.

Foto: Promo

Zvijezde serijala Chris Pratt i Bryce Dallas Howard ostaju vjerni Jurskom svijetu i u ovom nastavku, a uz njih se vraćaju i glasoviti izvršni producenti Steven Spielberg i Colin Trevorrow. Glumačkom dvojcu Pratt i Howard ovog se puta pridružuju James Cromwell, Ted Levine, Justice Smith, Geraldine Chaplin, Daniella Pineda, Toby Jones, te Rafe Spall, a B. D. Wong i Jeff Goldblum također nastavljaju svoje uloge.

Fantastičan svijet dinosaura u novom nastavku više nego ikad publici donosi akciju, avanturu i adrenalin. Ne propustite svjedočiti bitki za veličanstveno kraljevstvo od kojeg je sve počelo. U hrvatskim kinima od 7. lipnja 2018.

Foto: Promo

Ovom je prigodom Vecernji.hr za svoje čitatelje i fanove serijala osigurao 2 notebooka i 10 majica s temom filma Jurski svijet: Pad kraljevstva, a sve što trebate jest odgovoriti na nagradno pitanje i dvanaest osoba s najkreativnijim odgovorima osvojit će jednu od ove dvije nagrade.

Nagradni natječaj traje do petka 8. lipnja 2018. u 12 sati, a sretne dobitnike objavit ćemo unutar dva radna dana od završetka natječaja.

Sretni dobitnici su:

Damir Kocman, Velika Gorica
Maja Bušić, Sesvete
Silvio Vizek, Zagreb
Drazena Vrselja, Osijek
Tomislav Horvat, Zagreb
Vedran Janković, Zagreb
Vjekoslav Juričić, Zagreb
Neven Sušanj, Zagreb
Mario Pavlović, Zagreb
Selma Parisi, Zagreb
Jasmin Kožić, Zagreb
Kruno Hadari, Zagreb

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije