Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 117
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
nova drama na selu

Jovan ponovno u problemima: 'Žao mi je što nisam odabrao Victoriju'

Foto: RTL
1/6
12.03.2019.
u 19:07

Dragan je, uz puno nagovaranja, odlučio poljubiti Moniku, a Ružica je pričekala da se udalje iz jacuzzija kako bi mogla Jovana ponovno privesti na ispitivanje.

Boravci na farmama napokon su iza kandidatkinja i farmera showa 'Ljubav je na selu', baš kao i romantična putovanja te upoznavanje najbližih. No stiglo je vrijeme da se svi ponovno okupe, ovaj put na predivnim Plitvičkim jezerima, prenosi RTL.

Farmeri i njihove dame zaplesali su i bečki valcer. I dok Marko nije bio pretjerano oduševljen plesanjem, Jovan je zadovoljno priznao: ''Volim stiskavac, s Ružicom ili bilo kojom drugom, nema veze''.

I dok je mlađa ekipa zauzela sjedeća mjesta, Ljubo i Ljubica odlučili su im održati privatni sat plesa i pokazati kako se zabavlja!

''Ja sam mlađi od mnogih… Ljudi ne stare godinama, stare nerazmišljanjem. Ja razmišljam. Moj mozak je kao u djeteta. Ja se igram, s ljudima, sa životom, s riječima… Jer to je moje pravo! Kad se prestanem igrati, onda sam mrtav!'', u svom je stilu to prokomentirao Ljubo, koji svojim šalama nije prestajao do suza nasmijavati ostale, a u žaru plesa Rasema mu je u jednom trenutku odlučila 'skinuti' i hlače.

''Meni je bilo jako drago što je ona to napravila, nisam se ljutio nimalo jer svi su bili oduševljeni… Ja bih nastavio taj striptiz, što se mene tiče, ali zašto da ja uvijek budem mazga koja vuče!''

Nakon sjedenja, plesanja i skakanja, bilo je samo pitanje vremena kad će svi završiti na podu, a zatim je uslijedila još jedna zajednička zdravica nakon koje je Ljubo opet bio 'u elementu'. ''Mene gdje god dirneš, iz mene iskoči deset informacija'', objasnio je.

Nova podbadanja javila su se brzo, i to već oko rasporeda spavanja. Monika i Dragan dobili su zajedničku sobu, no ona nije željela spavati s njim pa je pozvala Borisa kako bi ga pitala može li mu se pridružiti u njegovoj sobi, što je njega posve zbunilo. ''Valjda joj se sviđam, nisam nikome dao povoda'', komentirao je Boris, dok je Valerija istaknula da nije nimalo ljubomorna jer sve to shvaća kao zezanciju.

Monika, Ružica, Jovan i Dragan odlučili su se opustiti masažom u jacuzziju te pritom zamijeniti partnere, što se baš i nije svidjelo Ružici. ''Jako je teško vidjeti da Jovan masira drugu ženu, a da to nisam ja!''

Dragan je, uz puno nagovaranja, odlučio poljubiti Moniku, a Ružica je pričekala da se udalje iz jacuzzija kako bi mogla Jovana ponovno privesti na ispitivanje.

''Nema tu neke ljubavi s njegove strane, ako se samo ja trudim, to nije dovoljno'', komentirala je Ružica, naglasivši da se iz dana u dan zaljubljuje pa odljubljuje u Jovana. ''Ja mislim da je najbolje da ti i ja ostanemo prijatelji''.

''Žao mi je što nisam odabrao Victoriju, mislim da bismo se bolje složili''- rekao je Jovan.

Veseloj ekipi na Plitvicama pridružila se Marijana Batinić, taman na vrijeme da pokuša ugasiti nastale požare. Svaki je par privela na ispitivanje, očekujući samo iskrene odgovore.

Ljubica je kazala da je Ljubo ispunio, čak i nadmašio sva njezina očekivanja. ''Ljubica mene neće zaboraviti dok je živa, a neću ni ja nju, ali ne mogu ja sada potpisati nešto'', mogao je samo kratko dodati farmer. Željko i Jacqueline izjavili su kako su izgladili sve odnose između Slovenije i Hrvatske, no Jacqueline je priznala kako još uvijek nije sigurna želi li ući s njim u vezu.

Draganu treba još vremena, a Monika misli da nije baš iskren pred drugima

Jovan i Ružica istaknuli su da su oboje krivi za sve probleme koje su imali te da je najbolje da ostanu samo prijatelji. Svoje dvojbe priznao je i Dragan, naglasivši da mu treba još vremena, a Monika je kazala kako mladi farmer baš i nije iskren pred drugim ljudima.

Čini se da se ljubavni plamen između Marka i Raseme posve ugasio. ''On se potpuno ohladio… A što je razlog, ne znam. A on dobro zna da ako ja odem, nikad se više neću vratiti. Ja se nikad ne vraćam na isto mjesto'', kazala je Rasema.

Pogledajte kako Ljubo iz 'Ljubav je na selu' zavodi žene:

 

 

 


 

Komentara 2

Avatar Danijel.Hrzic
Danijel.Hrzic
19:24 12.03.2019.

Vikor ti je to sinko, VIKTOR! Budi sretan jer bi se u 3 ujutro gadno iznenadio kad bi ti ovaj hemeroide utjero duboko u prkno!

DA
darwil
19:47 12.03.2019.

Meni ovaj Ljubo lići na Bandića kada u Gradskoj skupštini i na odgovore novinara odgovara.Pitaju ga o babi on (Bandić) govori o žabi.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije