Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 190
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ponosni djed

Jon Voight: Hollywood bi se trebao bojati mojih unuka!

jon voight
pixsell
19.01.2012.
u 10:00

Oni će biti veće zvijezde od Brada i Angeline, uopće ne sumnjam u to. Ta djeca su stvarno posebna – pohvalio se 72-godišnji Voight.

Američki glumački veteran Jon Voight ne skriva ponos zbog svojih šestero unuka s kojima u posljednje vrijeme provodi puno vremena. Otkad se pomirio s kćeri Angelinom, Jon Voight pobliže je upoznao svoje unuke i pohvalio se medijima kako ne sumnja da će mnogi od njih krenuti stopama svojih roditelja.

– Hollywood bi ih se trebao bojati. Uopće ne sumnjam da će biti veće zvijezde od Brada i Angeline. Ta su djeca stvarno posebna – kaže djed Jon.

– Podržavam ih u svemu. Angie i Brad toj djeci dozvoljavaju da budu ono što jesu – otkrio je Voight koji se i te kako pokajao što je prije deset godina u javnosti izjavio da njegova kći ima ozbiljnih mentalnih problema.

Komentara 1

HA
Harpoon
19:35 19.01.2012.

Dragi moj Johne. Volim te i poštujem kao glumca, ali o tome kakovi će ti biti unuci, pričekajmo radije kraj Majanskog kalendara. Šanse su velike da glume u zvjezdanim stazama.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije