Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 149
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Sjatili se na špici

Jeste li ikada vidjeli više nogometaša izvan terena?

špica i nogomtaši
Foto: Marko Lukunić/PIXSELL
1/18
24.12.2013.
u 17:07

Badnjak je vrijeme kada svi dolaz kući i provode dane s najmilijima. Tako je bilo i u slučaju brojnih hrvatskih nogometaša koji su danas zavladali zagrebačkom špicom

Badnjak je vrijeme kada svi dolaz kući i provode dane s najmilijima. Tako je bilo i u slučaju brojnih hrvatskih nogometaša koji su danas zavladali zagrebačkom špicom. Vjerojatno ih nikada niste vidjeli ovoliko u isto vrijeme, na istom mjestu. Izuzevši utakmice, naravno.

Špicom su se prošetali Silvio Marić, Igor Bišćan, Jerko Leko i Ljupka Gojić, čijeg supruga nije bilo sa ostatkom ekipe. Osim njih, na špici su se pojavili i Sandi Cenov te Ljubo Pavasović Visković, svaki sa svojim boljim polovicama.
 

Komentara 2

Avatar Django
Django
20:09 24.12.2013.

Pa sad, kako tko gleda na stvari. Ti "fudbaleri" (usput, što je to? nešto u vezi sa baletom?) su puno češće humanitarno pomagali ljudima u nevolji, nego taj Pavasović. Ne sjećam se da je on igdje priložio i jednu kunu u humanitarne svrhe.

CH
chemica
18:04 24.12.2013.

Mogu zamisliti da mi trebaju Pavasovićeve usluge, ali kog će mi vraga čopor beskorisnih fudbalera...Uvredljivo za jednog odvjetnika da ga stavljaju u istu rečenicu s takvima.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije