Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 178
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
uoči Oscara

Jennifer Lawrence traži od kuće Dior da joj skroje haljinu zbog koje neće pasti

Jennifer Lawrence (1)
Foto: Reuters/PIXSELL
1/5
25.02.2014.
u 11:33

– Naravno da imam posebne uspomene na haljinu koju sam nosila lani na dodjeli Oscara – kazala je u videu snimljenom u povodu nove kampanje kuće Dior

Visoka je moda nespretna! To najbolje zna američka glumica Jennifer Lawrence koja je lani osvojila simpatije kada se u skupocjenoj toaleti s Diorovim potpisom spotaknula i pala dok se penjala na pozornicu preuzeti Oscara za najbolju glumicu.

Ove se godine ista greška neće ponoviti, a da bi se dodatno osigurala, zatražila je od kuće Dior da joj pripreme haljinu u kojoj će biti lakše hodati.

Foto: Reuters/PIXSELL

– Naravno da imam posebne uspomene na haljinu koju sam nosila lani na dodjeli Oscara – kazala je u videu snimljenom u povodu nove kampanje kuće Dior čije je zaštitno lice upravo Lawrence.

Lijepa glumica koja je ove godine nominirana za sporednu ulogu filmu "Američki varalice" kazala je i da je lijep osjećaj nositi skupocjene haljine. – Naravno da je lijepo kad si odjeven u nešto u čemu se osjećaš ponosno. To stvarno može biti zabavno i daje ti neki osjećaj zadovoljstva – kazala je Lawrence.

>>Oskarovka Jennifer Lawrence snimila kampanju za Dior

>>Sjećate li se labuda na Bjork? Ovo su neke od najljepših, ali i najčudnovatijih haljina s Oscara

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije