Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
sa suprugom Cookeom Maroneyjom

Jennifer Lawrence rodila svoje prvo dijete: 'To je već dugo njezina želja'

Foto: profimedia
1/7
24.02.2022.
u 09:04

Par se, podsjetimo, vjenčao 2019. godine u jednoj vili na Rhode Islandu.

Popularna glumica Jennifer Lawrence (31) rodila je svoje prvo dijete koje je dobila sa suprugom Cookeom Maroneyjom, vlasnikom umjetničke galerije. Spol djeteta još uvijek nije poznato, samo da je rodila u losanđeleškoj bolnici, piše TMZ.

Da je trudna potvrdila je u rujnu 2021. kada je viđena s trudničkim trbuščićem. Par se, podsjetimo, vjenčao 2019. godine u jednoj vili na Rhode Islandu.

Izvori bliski glumici potvrdili su za People da je već dugo njezina želja da osnuje obitelj te da je sad konačno pronašla partnera s kojim želi imati djecu.

"Ona jako voli bračni život i imaju zdrave i dobre temelje za to da dobiju i dijete. Ona je jako sretna i veseli se tome da postane majka", rekao je nedavno izvor blizak glumici.

VIDEO>>Pogledajte tko je nominiran za Večernjakovu ružu u kategoriji TV osoba godine

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije