Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 138
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
POSLALA PORUKU RODITELJIMA

Jelena Veljača u potpunom strahu: 'Trčala sam u spavaćici preko zelenog vala do svog djeteta'

Foto: Instagram
1/8
30.12.2020.
u 13:40

O svom iskustvu jučerašnjeg potresa oglasila se i glumica, scenaristica, kolumnistica i aktivistkinja Jelena Veljača.

Potres koji je jučer pogodio Petrinju i okolicu, a jako se osjetio i u Zagrebu ne dopušta nikome predahnuti. O svom iskustvu oglasila se i Jelena Veljača.

- Trčala sam nakon potresa preko cijelog zelenog vala do svog djeteta, u spavaćici, bez daha. ne znam koliko je to trajalo, ali meni je bila najgora i najstrašnija vječnost mog života dok ju nisam prvo čula pa zagrlila. Roditelji, znam da ne spavamo noćas. Nek nam bog, svemir ili što god kome treba u ovom trenu da snage da još jednom prodišemo i povjerujemo da se može živjeti mirno i sigurno - kazala je Veljača u objavi na Instagram uz potresne fotografije iz Petrinje.

Foto: Instagram screenshot

Na svojim Instagram pričama pozvala je na zajedništvo i na donacije Zakladi Solidarna koja pomaže svim prikupljenim sredstvima.

Podsjetimo, Jelena je u ožujku ove godine nakon potresa u Zagrebu odselila s kćerkom Lenom kod tadašnjeg dečka, direktora prodaje RTL-a Ivana Gale i kod prijateljice Ive Radić jer ostanak u stanu nije bio siguran. U rujnu je potvrdila vezu s novim partnerom, Vitom Turšićem, inače bivšim savjetnikom Kolinde Grabar Kitarović.

 

Komentara 36

Avatar Idler
Idler
14:18 30.12.2020.

...glumica, scenaristica, kolumnistica i aktivistkinja...vaaaauuu ?!

JO
JosefKa
15:02 30.12.2020.

Potresi, virusi, poplave, Veljaca u spavacici... Gospode pomozi!

JO
jorgen
15:08 30.12.2020.

Da li je Jelena Veljača sudjelovala u humanitarnoj akciji za pogođene potresom ili je sebi toliko važna da bi se cijeli svemir trebao sada baviti njezinim dramaturgijama? Da li su njoj drage 'nevladine udruge' što organizirale? Jer ja sam vidio dečke iz BBB-a kako su odmah skočili upomoć. Nisam primjetio militantne feministice, gay pride udruge niti razne individue koje kontaminiraju javni prostor svojom toksičnom, ekstremističkom, neoliberalnom ideologijom. Kako bi se reklo - na muci se poznaju junaci.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije