Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 24
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
zgodna pjevačica

Jelena Rozga pokazala vitke noge u minici, pratitelji oduševljeni: 'Opća opasnost'

Foto: Instagram screenshot
1/13
03.05.2022.
u 15:41

Pjevačica Jelena Rozga (44) oduševila je pratitelje na društvenim mrežama novom fotografijom na kojoj  se u prvom planu nalaze njezine vitke noge. Jelena svakom novom objavom oduševi svoje brojne pratitelje, a sada je objavila fotografiju u mini suknji, okrenuta leđima.

Pjevačica Jelena Rozga (44) oduševila je pratitelje na društvenim mrežama novom fotografijom na kojoj  se u prvom planu nalaze njezine vitke noge. Jelena svakom novom objavom oduševi svoje brojne pratitelje, a sada je objavila fotografiju u mini suknji, okrenuta leđima. 

''Ma wow'', ''Najljepša'', ''Opa Jele'', ''Manekenka'', ''Opća opasnost'', ''Prelijepa si'', samo je dio komentara.

Pjevačica je inače poznata po odličnom smislu za modu. U slobodno vrijeme njeguje jednostavan, ženstveni stil, dok za nastupe odabire elegantne i zavodljive kombinacije, a pratitelji joj često na društvenim mrežama tepaju da s godinama izgleda sve mlađe i bolje,"kao djevojčica".

Jelena je nedavno oduševila publiku u jednom beogradskog noćnom klubu gdje je stigla u zagrljaju nepoznatog muškarca. Za nastup odabrala usku, mini haljinu životinjskog uzorka koja je istaknula njezinu figuru i duge noge koje su bile u prvom planu.

Obožavatelji su napunili klub i s pjevačicom u glas pjevali sve njezine hitove, no najviše pažnje privukao je nepoznati muškarac koji ju je dopratio.

Iako rijetko govori o privatnom životu, a u jednom je intervjuu odlučila odgovoriti na nagađanja o njezinom ljubavnom životu.

-Partner je netko tko treba upotpuniti vaš život i da tu sreću dijelite i da ju zajedno  stvarate, ali svakako nisam mišljenja da osoba može biti sretna samo onda kada je u emotivnoj vezi. Što se medija i novinskih naslova tiče, godinama se piše i pisat će se. Ali ja više na to i ne obraćam pažnju. Mogu vam reći da sam sretna- ispričala je Jelena,  a potom se prisjetila svojih udvarača.

-Pa zaista sam kroz život nailazila na puno različitih situacija, ali mogu reći da je dobro što muškarci i dalje imaju želju udvarati se ženama. Na ovaj ili onaj način, koliko god smo se modernizirali, mislim da pravi džentlmeni ne izlaze iz mode i da udvaranje ženama nikada neće biti demode.

VIDEO Stvari i dokumenti Marijane Seifert iz Big Brothera pronađeni su kod zagrebačkog Mosta mladosti

 

Ključne riječi

Komentara 2

DJ
Djambola
23:23 05.05.2022.

Uzivo, bez sminke, druga zena... Naravno, puuuno losijeg izgleda...

WW
wwwcro
17:32 03.05.2022.

Baka Jelena još malo pa 50 godina. Izgleda odlično za tu duboku starost.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije