Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 62
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
komentari nakon prve probe

Brojni su oduševljeni poboljšanjem Mijinog nastupa, no ima onih koji joj zamjeraju jednu stvar: 'Izgleda kao da je 2007'

Foto: EBU/Screenshot
1/24
03.05.2022.
u 14:42

Službeni TikTok profil Eurovizijske organizacije podijelio je u ponedjeljak kako je prošla proba, a pod komentarima se mogu vidjeti i oni oduševljeni, ali i oni malo manje.

Mia Dimšić u nedjelju je u Torinu odradila svoju prvu probu za svoj ovogodišnjoj nastup na Euroviziji, a tom je prilikom pokazala i novu odjevnu kombinaciju koju su za nju osmislili dvojac iz ELFS-a, Ivan Tandarić i Aleksandar Šekuljica. 

Za razliku od crne kratke haljine u kakvoj je nastupila, i pobijedila, na Dori, Mia će u Torinu 10. svibnja nastupiti u raskošnoj, ali opet kratkoj, rozoj s crvenim topom. 

Službeni TikTok profil Eurovizijske organizacije podijelio je u ponedjeljak kako je prošla proba, a pod komentarima se mogu vidjeti i oni oduševljeni, ali i oni malo manje. Naime, nekima se nimalo ne sviđa. 

"Scena izgleda kao da je 2007", "Haljina je slatka, ali ne ide baš uz pjesmu", "Slatka je, ali ne znam", "Cipele ne idu uz haljinu", "Rozo ne ide uz pjesmu i scenu, ali je i dalje dobro", pisali su pod komentarima, no ipak je više onih koji vide veliki napredak u odnosu na nastup na Dori te tvrde kako je pjesma podcijenjena. 

Foto: Screenshot TikTok

"Totalno podcijenjena i lako bi se mogla kvalificirati. Ona je predivna", "Ovo je toliko podcijenjeno", "Scena je tako dobra. Pjesma se poboljša, što je jako dobro", "Ovo je najveće poboljšanje, budimo iskreni", "Hrvatska bi mogla stvarno proći, super posao", "Ovo sad ima dobru šansu za prolazak. Nadam se da će uspjeti", "Ovo je zašto nikad ne treba suditi o pjesmi prije probe. Kao što se vidi, scena se može poboljšati puno, Hrvatska ima najveći napredak za sada!", pisali su brojni oduševljeni. 

Foto: Screenshot TikTok

Foto: Screenshot TikTok

Foto: Screenshot TikTok

– Ono što će ostati isto jest to da ću na pozornici biti s gitarom, ali s plesačima ću imati bolju priču. U aranžmanu imamo suptilne promjene, bit će više kao što je u hrvatskoj verziji. Još uvijek ne znam hoću li pjevati i stih na hrvatskome, to ćemo doznati u zadnji tren - kazala nam je Mia nakon prve probe.

Podsjetimo, u Opatiji je s njom na pozornici bio rumunjski akrobat Alex Olfi, a u Torinu će je pratiti plesači Rebecca Krajnović, Roman Vrančić i Danon Vrkić i back vokali Bruna Oberan i Josip Palameta. Koreograf nastupa je Igor Barberić. 

– Naravno da ću dati sve od sebe. Očekujem da ću se opustiti, jer sve dosad bilo je jako stresno. Stalno sam bila pod stresom, a sad smo svi zaslužili da uživamo u onome što slijedi. Nastup na Eurosongu prekrasna je referenca i nadam se da će mi to biti i odskočna daska za nastupe u inozemstvu - rekla je Mia. 

VIDEO>>Sestre Kardashian na crvenom tepihu Met Gale

Ključne riječi

Komentara 5

DU
Deleted user
15:28 03.05.2022.

podrzavam mazohizam nacije, nismo ionako za bolje ali gurat ovakvu bezveznjacu i pretvarat se da nije placeni oglas? jadno

DU
Deleted user
15:08 03.05.2022.

Opet zadnji na Eurosongu

BS
Berekin ST
08:48 04.05.2022.

Onome koji joj je da ovu haljinu na pismu koja mirise na pop rock nebi da niti da mi kreira trlis za u polje.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije