Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 38
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
na putu u italiji

Jelena Perčin pokazala najstariju kćer koju je dobila u prvom braku, svi su primijetili sličnost

Jelena Perčin
Foto: Facebook
1/12
30.10.2023.
u 17:39

Inače, Babić je prvi suprug naše glumice, a u braku su bili tri godine

Dubrovačka glumica Jelena Perčin (42) oraspoložila je svoje pratitelje na društvenim mrežama obiteljskom fotografijom na kojoj je pozirala sa 14-godišnjom kćeri Lotom koju je dobila u braku sa zagrebačkim poduzetnikom Kristijanom Babićem. Majka i kći bile su na putovanju u Italiji gdje su i pozirale. 

Na novim fotografijama vidi se njihova velika sličnost, a fotografiju možete pogledati OVDJE. Glumica se rijetko pohvalim obiteljskim fotografijama, stoga je ova nova objava oduševila njezine pratitelje. 

VEZANI ČLANCI

Inače, Babić je prvi suprug naše glumicea u braku su bili tri godine. Pred oltar su stali u prosincu 2008. nakon što su bili u vezi jednu godinu. Vjenčanje je održano u  zagrebačkoj bazilici Srca Isusovog, a obred je predvodio pokojni pater Zvjezdan Linić. Na vjenčanju je bilo 60-ak uzvanika, među kojima je bilo i poznatih lica. Vjenčanju su prisustvovali i glumac Mislav Čavajda te manekenka i tadašnja djevojka, a danas supruga nogometaša Darija Srne, Mirela Forić.

Sve je bilo isplanirano do posljednjeg detalja, a kako bi neometano uživali u svom velikom danu, mladenci su unajmili zaštitare koji su brinuli da predstavnici medija ne uđu u crkvu. Svadba je prvotno odgođena zbog tragičnog ubojstva Jelenine prijateljice Ivane Hodak, koja je trebala biti kuma. 

Nakon tri godine bračnog života Jelena je medijima potvrdila da se razvodi.

Jelena Perčin
1/15

– To se ne može lako odrediti jer to nije odluka koja se donosi preko noći. Riječ je o sukusu situacija, dana, mjeseci koji su doveli do razvoda. Ni ja ni moj suprug nismo nepromišljeni ljudi i ne donosimo takve odluke preko noći. O svemu smo dobro razmislili – rekla je tada glumica za Story. 

Nakon njega, na snimanju serije “Zora dubrovačka” zbližila se s kolegom Momčilom Otaševićem, a prijateljstvo je preraslo u ljubav, kada su zajedno snimali još jednu popularnu seriju “Kud puklo da puklo”.

Vjenčali su se u tajnosti u Crnoj Gori 2018. godine, no početkom ove godine objavili su da se rastaju. U braku su dobili dvoje djece, sina Jakšu i kćer Mašu. 

VIDEO Umrla zvijezda Prijatelja: Matthew Perry preminuo u 54. godini života

Ključne riječi

Komentara 6

Avatar Keep_calm
Keep_calm
18:54 30.10.2023.

Pokazala je koga ili što (akuzativ) - kćer; kći je nominativ, tko ili što. Ne morate mi zahvaljivati, niti banirati na dva dana...ali svatko tko je završio osnovnu školu bi trebao znati padeže.

OT
otrovnijezik
05:36 31.10.2023.

Kćer da slići na majku. Svašta. Pa gdje to još ima?

DU
Deleted user
01:51 31.10.2023.

Đe nađe baš poduzetnika?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije