Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 10
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
regionalna zvijezda

Prijović prestala pjevati na koncertu pa se obratila zaštitaru i dvjema djevojkama: 'Gledam vas'

Beograd: Aleksandra Prijović održala je drugi koncert u Štark Areni
Foto: Antonio Ahel/PIXSELL
1/26
30.10.2023.
u 13:34

U prepunoj sarajevskoj 'Zetri' Aleksandra Prijović održala je svoj drugi koncert, a ovaj koncert mnogima će ostati u sjećanju zbog nekoliko posebnih trenutaka.

Bez obzira jeste li od onih koji već imaju kartu za koncert srpske folk-zvijezde Aleksandre Prijović (28) ili na spomen njezine glazbe samo sliježete ramenima, činjenica je da je riječ o glazbenici koja svoj posao shvaća vrlo ozbiljno, a na produkciji ne štedi. Ni kada je riječ o spotovima, ali ni koncertima. U prepunoj sarajevskoj ''Zetri'' Aleksandra Prijović održala je svoj drugi koncert, a ovaj koncert mnogima će ostati u sjećanju zbog nekoliko posebnih trenutaka. Naime, Aleksandra je prvo izvela skladbu 'Zvuk tišine', a poseban gost na pozornici i je bio njen sin Aleksandar. 

– Dopustite da vam predstavim svog sina Aleksandra. Nakon sinoćnjeg koncerta imao je veliku želju izaći večeras na binu. Želju sam mu, naravno, ispunila. Ljubavi, jesi li dobro? To je. Hajde da večeras pošaljemo pusu ovoj divnoj publici, ovim divnim ljudima – kazala je Aleksandra dok publika nije prestajala vrištati i pljeskati, prenosi Telegraf

VEZANI ČLANCI:

Nakon toga uslijedio je još jedan poseban trenutak. Pjevačica je na trenutak prekinula koncert zbog dvije djevojčice, koje je, kako je otkrila, gledala cijelu noć.  Među publikom koja je bila u transu, posebno su se izdvojile te dvije djevojčice koje su se nevjerojatno veselile svakoj njenoj pjesmi, pa je Prijović molila zaštitara da ih pusti unutra. 

– Zamolila bih vas da pustite ove dvije divne djevojke, samo da ih zagrlim – kazala je 28-godišnjakinja koja je nakon toga kleknula i zagrlila ih. 

– Ljubim vas i hvala vam. Divne ste, gledam vas cijelu noć – rekla je Aleksandra pa nastavila dalje pjevati. Najveća regionalna zvijezda napravila je ono što nikom dosad nije pošlo za rukom. Nakon što je rasprodala četiri zagrebačke Arene, otvorila je i datum za peti koncert, a da se i za ovaj koncert traži karta više, najbolje govori podatak da je u prvi sat nakon objave petog koncerta već prodano 2000 ulaznica. A pjevačicu za Hrvatsku vežu posebna sjećanja:

– Kada pomislim na školu i djetinjstvo, sjetim se Belog Manastira, iako sam često odlazila i kod tate u Srbiju. S obzirom na to da sam odrasla u ovoj državi, nikada nisam mogla ni zamisliti da ću se pojaviti u Dnevniku u Hrvatskoj. To mi je bilo nezamislivo. Svojim prijateljima u razredu pričala sam da će se ovo dogoditi, a mnogi mi nisu vjerovali. Znali su mi se smijati i rugati. Tada sam imala 12, 13 godina i rekla sam im: "Jednog dana ćete se hvaliti da ste išli sa mnom u školu." I dalje sam u kontaktu s ljudima s kojima sam se onda družila. Imam prijateljicu koja sad živi u jednom selu pokraj Belog Manastira i s njom se i dalje družim svaki put kad dođem u Beli Manastir. Imam tamo mamu, prijatelje, kumove, rado dolazim u mjesto u kojem sam odrasla. Sve su to lijepe uspomene – kazala je nedavno Aleksandra tijekom svog gostovanja u Zagrebu i druženja s domaćim novinarima. Odala je tada i kako se slaže sa svojom svekrovom Lepom Brenom i koliko joj je ona pomogla:

GALERIJA Pogledajte kako je Aleksandra Prijović izgledala kad je imala 16 godina i kako se od tad promijenila

Beograd: Aleksandra Prijović održala je drugi koncert u Štark Areni
1/29

– Oni (Brena i Boba) u velikim su obavezama i stalno putuju, pa se ne viđamo toliko često kao do prije godinu, dvije. S obzirom na to da završavaju neke velike projekte, mislim da ćemo češće biti skupa. Oni često prave obiteljska okupljanja. Boba voli kuhati, uživa u tome, još kada im dođemo s unukom, nema veće sreće. Brena je uvijek tu da da svaki savjet koji mi je potreban u svakom trenutku. Ona je uvijek tu. Evo, i ona mi se javila i rekla da je oduševljena petim koncertom – odala je glazbenica koja je karijeru započela kao djevojčica u showu „Zvezde granda“.

– Tamo sam bila devet godina i svi znaju da sam bila veliki radnik. Uglavnom sam radila privatne zabave. Onda sam snimila svoj prvi hit "Za nas kasno je", i nakon toga upoznala sam svoga supruga Filipa Živojinovića. Kad je došao on u moj život, sve je krenulo prema gore – rekla je. Aleksandra je u braku s Filipom Živojinovićem i imaju četverogodišnjeg sinčića Aleksandra.

VIDEO Aleksandra Prijović otkrila da uživa u alkoholu: 'Kada sam rodila, rekli su mi da trebam piti što više piva'

 

Komentara 24

Avatar Aurel
Aurel
16:15 30.10.2023.

sretna je zemlja u kojoj je glavna vijest da je pjevačica zagrlila dvije djevojke na koncertu!!!

Avatar Kentakičiken
Kentakičiken
16:19 30.10.2023.

Oduzeti Zagrebu titulu glavnog grada Hrvata.

HE
Helios
16:47 30.10.2023.

Lepa brena je bila projekat tajni Jugoslavenskih službi za promicanje bradstva i jedinstva izgleda snaha radi isto

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije