Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 23
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
komplimenti se nižu

Jedna od najzgodnijih Hrvatica (40) pokazala liniju u bikiniju, pratitelji oduševljeni: 'Boginja'

Foto: Instagram
1/7
16.06.2023.
u 13:11

Ana Gruica Uglešić na svom Instagramu objavila je fotografiju u bikiniju i pokazala utegnuto tijelo kojim je raspametila svoje pratitelje

Splitska glumica i trenerica fitnesa Ana Gruica Uglešić (40) već godinama marljivo radi na svom izgledu, a rezultate svog rada sada je podijelila i sa svojim pratiteljima. Naime, Ana je na svom Instagramu objavila fotografiju u bikiniju i pokazala utegnuto tijelo kojim je raspametila svoje pratitelje. Glumica je fotografirala svoje tijelo dok je ležala na ležaljci i upijala sunčeve zrake. 

"Pripreme za ljeto", napisala je u opisu fotografije ispod koje su se počeli nizati komplimenti. "Asti gospe..🔥", "The body ", "Ajme koja slika. Respekt noge, trbuh", "Boginja", "Atomska bomba", samo su neki od komentara. 

Glumica koja ima i diplomu s Kineziološkog fakulteta na svom izgledu marljivo radi tijekom cijele godine, a rezultati su itekako vidljivi. Ana svojim izgledom plijeni pozornost gdje god da se pojavi, a u njezinoj pratnji često se može vidjeti i njezin suprug, splitski psihijatar Boran Uglešić. 

Skladan par će u kolovozu proslaviti petu godišnjicu braka, a zaljubljeni su kao prvog dana. Dugo godina bili su poznanici, a ljubav im se dogodila naknadno.

VEZANI ČLANCI:

– Ja sam možda karakterno onako malo povučeniji, možda malo zatvoreniji. Ali nekako smo se stvarno nadopunili. Ona ima sve što ja nemam, ja imam sve što ona nema – rekao je nedavno Boran za IN magazin. Ana je ponosna što se njezin 7-godišnji sin Marat Ivan, kojeg ima iz bivše veze s putopiscem Hrvojem Šalkovićem i Boranova 20-godišnja kći Antonia odlično slažu. Ovaj bračni par potvrdio je kako i sa Šalkovićem imaju dobar odnos pa tako Maratove rođendane i ostale prigode slave svi zajedno.

– Nisam izašla s tom pričom da bih se hvalila kako smo u dobrim odnosima nego kako bih pokazala svim ljudima da je moguće biti normalan, civiliziran, čak i u slučaju kad roditelji nisu zajedno. Najvažnije je da je dijete nasmijano i da je dječja sreća na prvom mjestu i kad to ljudi shvate i ne stavljaju sebe na prvo mjesto nego dobrobit djeteta, onda nećemo gledati kojekakve sapunice, objasnila je Ana. – I koliko god to izgledalo komplicirano, jako je jednostavno, samo treba otvoriti dušu, malo maknuti ove blokade u mozgu, maknuti primitivizam i staviti u fokus dijete, njegovu sreću i veselje. Onda je sve jednostavno – zaključio je Boran. 

VIDEO Paradžiković opisala avanturu koju je prošla: 'Ostala sam bez benzina pa shvatila da nemam novčanik'

Komentara 4

Avatar Tombstone
Tombstone
15:22 16.06.2023.

Ako je ovo jedna od najzgodnijih Hrvatica to je poprilicno tuzno

Avatar tarana
tarana
05:24 17.06.2023.

Ko je ova!?

ZA
zagi101
10:29 18.06.2023.

nek nas ne nasmijava sa plastikom

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije