Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 76
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Nikada nije bio sretniji

Jedna od ljepših ljubavnih priča kandidata 'Ljubav je na selu': Izgubio je 40 kg i upoznao ljubav života

Foto: Facebook
1/5
28.01.2024.
u 21:00

Matija Ričko bio je kandidat pete sezone, ali u showu nije pronašao srodnu dušu. Poslije showa putem društvenih mreža javila mu se Barbara s kojom je sada u braku i imaju dvoje djece

Farmera Matiju Rička iz Strmca Samoborskog upoznali smo u petoj sezoni showa 'Ljubav je na selu', a svoju suprugu upoznao je nakon emisije. Matija se u show prijavio nakon što je smršavio više od 40 kilograma i vratio samopouzdanje pa je odlučio pronaći srodnu dušu. No, nije mu to uspjelo u showu, a zahvaljujući emisiji upoznao je svoju današnju suprugu Barbaru koja mu se nakon showa javila putem društvenih mreža. 

- Promijenio sam posao, novi prijatelji, događaji,... Došla je Barbara – to je bila ljubav na prvi pogled. Na prvom spoju smo pet sati sjedili i razgovarali...- otkrio je Matija za RTL kako je kliknuo na prvu s Barbarom. 

VEZANI ČLANCI:

 

- Nisam očekivao da će mi se život toliko promijeniti. Nadao sam se da ću upoznati nekoga, ali baš da će se toliko sve promijeniti, to se stvarno nisam nadao... U životu nisam bio sretniji - ispričao je Matija koji je sa suprugom osam godina i roditelji su dvoje djece.  Sina Davida dobili su u srpnju 2019. godine, a u siječnju 2021. stigla im je kći Demi. Na društvenim mrežama Matija često dijeli sretne obiteljske trenutke i ne skriva koliko uživa u ulozi oca, a svom sinu je prošle godine na njegov rođendan podijelio i emtivnu čestitku te se prisjetio kako je izgledao dan kada se maleni rodio.

GALERIJA Farmeri iz prošle sezone showa Ljubav je na selu

1/18

- Prije pune četiri godine ponovo sam se zaljubio na prvi pogled. Nešto malo nakon ponoći stigao si ti moj sine Davide i raznježio me kao nikada nitko. Dok sam stajao pored tvoje mame Barbara Starić Ričko kojoj nije bilo nimalo lako i bilo ju je strah. Uvjeravao sam ju da će sve biti uredu i neka samo diše da sam ja pored nje. A mene je bilo još više strah i bio sam u većoj panici pošto nisam znao što me čeka, ali skupio sam svu hrabrost i bio tu za vas. Te nestrpljivo čekao tvoj dolazak. Sretan rođendan moj prinče Davide.  Želim ti još puno, puno ovakvih rođendana i da nas i dalje uveseljavaš svaki dan - napisao je tada Matija. Njegova supruga u jednoj je objavi uz fotografiju sa suprugom i djecom napisala: 

- Evo moje ekipe, evo mojih doživotnih partnera u zločinu. Evo moje obitelji. Sve što sam ikada željela i što mi treba nalazi se na ovoj slici. Jer jedino u životu vrijedno je ono što možemo zagrliti rukama.

VIDEO Prije koncerta Severina se obožavateljima obratila emotivnim govorom

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije