Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 8
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
MASTERCHEF

Jedna od kandidatkinja neće biti u MasterChef kuhinji zbog bolesti: 'Nadam se da će brzo ozdraviti'

Foto: Nova TV
1/4
23.10.2023.
u 14:35

Koliko će kandidati biti uspješni u rekreiranju svjetskih kuhinja, doznat ćemo večeras

Kandidati MasterChefa, nakon obilaska europskih gastro okusa, sada kreću na gastro putovanje do drugih kontinenata. Odlučni natjecatelji u novom ciklusu imat će zadatak kuhati jela inspirirana svjetskim kuhinjama. „Osjećam se uzbuđeno, čeka nas novi ciklus“, kaže Lara. Luka ističe kako bi ili volio ostati u zlatnoj sredini ili se iz nje izdići, a vjeruje da će mu novo kuhanje to omogućiti.

Ana-Mara ovoga puta neće biti u MasterChef kuhinji zbog bolesti. „Nadam se da će brzo ozdraviti“, zaželjet će Sarah.

VEZANI ČLANCI

„Top 15 je nešto što me usrećuje, ali nisam zadovoljan samo time. Želim biti u barem top 10“, kazat će Dominik, a Manuel će komentirati: „Neki su preambiciozni, neke treba spustiti na zemlju, ta ambicija je zeznuta stvar“.

Pun volje i želje za kuhanjem, ali i natjecanjem bit će i Petar koji će prije nego podigne kutiju iznenađenja od uzbuđenja protrljati ruke: „Zadovoljan sam što nastavljamo putovanje hranom. Miroslav koji je pokraj mene za radnom jedinicom dobio je Aziju i vidim da se muči s dvije

namirnice. Ja bih mu rekao što je to i za što služe, ali onda skužim da smo tu svaki za sebe i snađi se druže“.

Kutije iznenađenja skrivat će nekoliko namirnica, a svatko od njih će dobiti različite, uz mali globus na kojem će biti označen kontinent na koji će morati putovati.

Koliko će kandidati biti uspješni u rekreiranju svjetskih kuhinja, doznat ćemo večeras.

VIDEO Prošlo je deset godina od tragične smrti Dolores Lambaše, tu večer iznenada je promijenila planove

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije