Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 126
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
više se ne viđa u javnosti

Jedan od najslavnijih glumaca ne izlazi iz kuće, a prijatelj kaže da proživljava 'tužne, zadnje dane'

Foto: PA/Pixsell
1/6
18.09.2021.
u 16:10

Fizički je dobro, no mentalno je otišao. Zaista je jako tužno vidjeti tako talentiranog glumca kao što je Jack da odlazi na ovaj način, rekao je izvor.

Holivudski glumac, jedan od najvećih, Jack Nicholson (84) prema izjavi prijatelja ne izlati iz kuće više, a o njemu se sada brinu sin i kćer. Naime, više od godinu dana nije viđen u javnosti, a njegovi bliski prijatelji strahuju da glumačka legenda pati od demencije.

Prijatelj je za Radar Online rekao da trostruki oskarovac proživljava svoje "tužne, zadnje dane" u vili na Beverly Hillsu.

"Jack i ja smo prijatelji godinama i on više uopće ne izlazi iz svoje kuće... Njegovi sin i kćer brinu se o njemu", rekao je.

"Fizički je dobro, no mentalno je otišao. Zaista je jako tužno vidjeti tako talentiranog glumca kao što je Jack da odlazi na ovaj način", rekao je izvor. Iako glumac ima petero djece, najčešće je fotografiran u društvu kćeri Lorraine i sina Rayja.

Slavni glumac posljednju je ulogu odigrao u filmu "Kako znaš" ("How Do You Know") iz 2010. godine.

VIDEO>>Severina nam je potvrdila nagađanja: 'Moje dijete će spavati u svom domu'

 

Ključne riječi

Komentara 15

Avatar Original_Brexit
Original_Brexit
22:25 18.09.2021.

Glumački velikan.

Avatar Malazan
Malazan
18:01 18.09.2021.

Starost i bolest ne pitaju.

Avatar BrankoPospanko
BrankoPospanko
00:24 19.09.2021.

Glumio je toliko ludaka da je ironicno sto je na kraju puludio i u stvarnom zivotu...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije