Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 107
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
MAJIN SINE...

Je li moguće?! Majin sin već je dobio prvu pjesmu od fanova, reagirala i pjevačica

Maja Šuput
Foto: Instagram
1/10
28.03.2021.
u 17:44

U čast malenom Bloomu, radijska postaja Extra FM organizirala je na Instagramu grupno pisanje teksta, a pjesme ne prestaju pristizati.

Nakon što smo jučer doznali ime prinove pjevačice Maje Šuput (41) mediji i fanovi ne prestaju pričati o neobičnom imenu koji nosi maleni dječak. Naime, klupko veselja Maje i supruga Nenada, Bloom Tatarinov je upravo zbog toga postao zvijezda preko noći i otišlo je toliko daleko da je radijska postaja Extra FM organizirala grupno pisanje teksta sa svojim pratiteljima, odnosno slušateljima, a odaziv je nevjerojatan.

Najprije su pjesmu započeli djelatnici, a pratitelji su je nadogradili.

- Majin sine, Bloome brate, cijeli Balkan sada zna te, s imenom se tvojim šale, ali ne, ne mogu oni to da shvate. Što nemaju takvo ime, oni sada pate - stoji kao početni stih, a uskoro je pjesma dobila nastavak. Naravno, nakon toga se oglasila i Maja u nevjerici.

Foto: Instagram screenshot

- Je li moguće da ste već i pjesmu napisali??? Hvala Extra FM - napisala je Maja. 

Maja i Nenad ne kriju koliko uživaju kao novopečeni roditelji pa redovito objaljuju fotografije s malenim. - Toliko smo zaljubljeni u njega da je sve ostalo potpuno nebitno. Jutarnje maženje u tijeku - napisala je Maja nedavnom, a novom fotografijom još je jednom potvrdila koliku je radost sin unio u njezin i Nenadov život. Sina je carskim rezom rodila 17. ožujka u Petrovoj bolnici, a maleni je težio 2900 grama i dugačak je 48 centimetara.

Na početku trudnoće je bila uvjerena da će roditi curicu, pa ju je vijest da će roditi sina malo iznenadila.  - Sada sam turbo sretna ali tri dana mi je trebalo u glavi da procesuiram da ću morati kupovati bagere, a Nenad je cijelo vrijeme prije togs govorio da ću roditi curicu. Ali sad sam spremna na barabu. - rekla je Maja prije par mjeseci, a uoči samog poroda u intervju za IN Magazin rekla je kako je potpuno spremna za ulogu mame.  -Veselim se i u jednoj sam zreloj fazi da ne mogu biti spremnija, s ovim godinama mislim da me ništa neće iznenaditi. - izjavila je Maja. 

Pogledajte najbolje trenutke s ovogodišnje dodjele Večernjakove ruže

 

Komentara 3

Avatar Osvetnik-Ernesta-Fulira
Osvetnik-Ernesta-Fulira
18:10 28.03.2021.

“...da nam budes kao cvjetic sareni..”..?... paa, ako ga bidu cesto odtavljali nadamo sa tetom Grubnić, bit ce ne samo kao cvjetic sareni, nego kao cijela duga...

Avatar LuckyLeprechaun
LuckyLeprechaun
18:44 28.03.2021.

Ma cijelu liniju dječje kozmetike zaslužuje..a ne pjesmicu.... Bit će to neki BabyBloom

DU
Deleted user
22:51 28.03.2021.

projektor ti je bezveze.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije