Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 33
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
progovorila o ljubavi

Jasmina iz 'Ljubav je na selu' otvorila dušu: 'Šutjela sam. Sad mi je tako žao'

Foto: RTL
1/33
27.11.2023.
u 14:11

Miroslav je nije odabrao, ali kandidatkinja ne gubi nadu. Sada je progovorila o ljubavi, a otkrila je i što je za nju idealan muškarac

Na farmi Miroslava Dekalića u showu ''Ljubav je na selu'' jedna od kandidatkinja bila je i osebujna Jasmina Bosančić. Miroslav je nije odabrao, ali kandidatkinja ne gubi nadu. Sada je progovorila o ljubavi, a otkrila je i što misli o srodnim dušama. 

"Ljubav je za mene smisao života, pokretač svega i sve je ljubav", rekla je Jasmina. Dodala je i da smatra da tijekom života čovjek ne mora imati samo jednu srodnu dušu. Priznala je i da je jednom prilikom bila uvjerena da je srela svoju srodnu dušu. "Sad je li to bila prava srodna duša, teško mi je reći jer ta druga strana nikad nije doznala prave emocije jer bio mi je školski kolega. Ja sam se bojala", otkrila je za RTL.hr. Nakon škole svatko je otišao svojim putem. "Šutjela sam. Sad mi je tako žao. Upravo zato što nisam probala, ne mogu znati do dana današnjeg je li baš meni bio suđen", izjavila je. 

Podsjetimo, farmer Miroslav, kod kojeg je bilo neslaganja tijekom boravka djevojaka, u jednoj je epizodi odlučivao između Gabrijele i Jasmine, a sa svakom od njih prije odluke je porazgovarao te ih upitao bi li voljele ići s njim na putovanje. Jasmina, koja je otvoreno pokazala da nije zadovoljna načinom na koji se farmer obraćao drugim curama te kako se drukčije ponio prema Gabrijeli, rekla mu je to te istaknula da bi voljela ići s njim na putovanje. Kasnije u izjavi je istaknula da je lagala, kako bi vidjela što će farmer učiniti. 

VEZANI ČLANCI:

– Nisam se osjećao ugodno s njom u društvu – priznao je farmer nakon što je razgovarao s Jasminom. Natjecateljica je u tom razgovoru istaknula i kako misli da je dvoličan, a farmer je kazao kako joj to neće uzeti za zlo. Miroslav se zatim osamio i s Gabrijelom.

– Na prvu smo kliknuli... Smatram te kao dobru prijateljicu, jako si zanimljiva, dobra, smiješna – zadovoljan je bio farmer. Sve je potvrdila i Gabrijela koja je kazala da bi rado s njim išla na romantično putovanje.
– Odluka nije laka, ali Gabrijela, ti ideš sa mnom na romantično putovanje – otkrio je ispred obje djevojke.
– Super, ja ne bih ni htjela. Vama želim što prije svadbena zvona i potomstvo – Jasmina je poručila prije odlaska. Nakon što je Jasmina napustila njegovu farmu, Gabrijela i Miroslav razgovarali su o tome kamo žele ići na putovanje. 

VIDEO Vitasović rastužio fanove: 'Idem sa suprugom izvan države. Pun mi je klinac mikrofona i pijanih ljudi'

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije