Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 103
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
maja nekić

Sjećate li se fatalne Filipe iz 'Zabranjene ljubavi'? Evo kako danas izgleda glumica koja ju je utjelovila

Foto: YouTube screenshot
1/10
27.11.2023.
u 08:00

Iako je ostvarila veliki broj uloga i surađivala na brojnim projektima, Maju šira javnost ipak najviše pamti po 'Zabranjenoj ljubavi'. Na Instagramu ima oko 500-tinjak pratitelja, a tamo objavljuje i fotografije na kojima se vidi kako danas izgleda. Još uvijek ima plavu kosu, a često se na fotkama vidi i njena fit linija.

Da srce nije kamen, na teži su način naučili Danijel i Petra, nesretno zaljubljeni brat i sestra u već legendarnim epizodama prve hrvatske sapunice. Pogađate, riječ je o “Zabranjenoj ljubavi”. Serija je to koja je krenula s emitiranjem na današnji dan, 25. listopada, 2004. godine, a snimilo se četiri sezone s ukupno 805 epizoda. Serija je bila puna uspona i padova i nevjerojatnih zapleta, a neki od glavnih glumaca i danas su poznati baš po njihovim ulogama u ovoj sapunici. No, osim glavnih glumaca, mnogi se sjećaju i onih sporednih, koji su često bili razlog za nastanak neke nove velike drame. Jedna od njih bila je i fatalna Filipa koju je utjelovila Maja Nekić, hrvatska kazališna, filmska i televizijska glumica

Iako je ostvarila veliki broj uloga i surađivala na brojnim projektima, Maju šira javnost ipak najviše pamti po 'Zabranjenoj ljubavi'. Na Instagramu ima oko 500-tinjak pratitelja, a tamo objavljuje i fotografije na kojima se vidi kako danas izgleda. Još uvijek ima plavu kosu, a često se na fotkama vidi i njena fit linija. Maja tamo najčešće objavljuje selfije i slike svoje mačke, a jedan od interesa su joj i parfemi. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Maja Nekić (@majalutke)

 

Inače, naslovnu pjesmu “Srce nije kamen” otpjevao je prerano preminuli Toše Proeski, no nekima je manje poznato da je tekst ove pjesme napisala glumica iz ove serije Antonija Šola koja je dugo glumila živopisni lik Tine Bauer.

Gdje su danas i čime se bave glumci koji su proslavili neke od najpopularnijih likova u ovoj seriji – blizanci Danijel i Petra,, zavodnik Borna i vatrena Tina?

Antonija Šola, već spomenuta Tina, nije se zadržala u svijetu glume, nego je zaplovila pjevačkim vodama. Danas je kantautorica mnogih poznatih pjesama, a za razliku od Tine, ne prate je skandali i buran život. Doduše, i danas dijeli jednu sličnost sa svojim likom, a to je ljubav prema modi. Privatno je u sretnoj vezi s Mariom Regeljom, frontmenom benda Ljubavnici. 

VEZANI ČLANCI:

 

 

Zoran Pribičević daleko je dogurao od prvog pojavljivanja u seriji davne 2004. godine. I danas se bavi glumom, a mogli smo ga vidjeti u poznatim hrvatskim serijama poput “Larinog izbora” ili “Mamutice”, čuti njegov glas u sinkroniziranim crtanim filmovima ili gledati ga na kazališnim daskama. Njegov lik Danijel Lončar bio je miran, pozitivan i emotivan dečko iz susjedstva, a Zoran kaže da je takve najteže glumiti.

“Danas bih ga odigrao potpuno drukčije, ali u tom trenutku nisam mogao bolje. Bili smo mladi i bačeni u to”, rekao je Zoran. Iako je nestao u morskim bespućima nakon druge sezone, nije i s televizijskih ekrana. Osim što se bavi glumom, Zoranova strast je i tjelovježba čime je sliku neiskusnog Danijela zamijenio slikom zgodnog, zrelog muškarca. Priznaje da ga i danas znaju prepoznati zbog uloge u seriji, iako se otprve ne mogu sjetiti odakle. Koliko se zabavljao za vrijeme snimanja i da mu je serija ostala u dobrom sjećanju, pokazuje objavljivanjem fotografija na kojima su on i bivši kolege pa se prisjećaju i komentiraju neke od najdražih trenutaka na setu i u seriji.

Osim glume, Zoran je osmislio i uspješnu aplikaciju 'Pričalica'. Zoran danas vodi obiteljski život. Sa suprugom Alenkom Žganjer vjenčao se 2011. godine, a zajedno imaju dvoje djece. Zoran je, naime, u najboljim odnosima ostao s bivšim kolegom Marijem Valentićem. Šarmer Borna Novak danas je profesor kineziologije, glumac i voditelj te otac dvojice sinova. Mario je odbacio titulu zločestog dečka i posvetio se zdravom načinu života, koji promovira na društvenim mrežama.

GALERIJA Zvijezda 90-ih snimljena kako prodaje kuhani grah i puricu s mlincima na Dolcu

1/17

Pojavio se i u 'Plesu sa zvijezdama' gdje je s partnericom Anom Herceg pobijedio. Pojavio se u brojnim domaćim serijama kao što su 'Bibin svijet', 'Hitna 94' i 'Dolina sunca'.

Lik Maje Vuković, Bornine velike ljubavi, u seriji je glumila Mirna Medaković. Glumici je to bila prva televizijska uloga, a nakon snimanja prve sezone je upisala Akademiju dramske umjetnosti. Nakon serija glumila je u brojnim filmovima i kazališnim predstavama. A i privatno joj sve ide po planu, 2017. godine postala majka Kaje i Zore.

Za razliku od Zorana, Anita Berisha, danas Beljan, koja je utjelovila lik njegove sestre Petre, povukla se iz javnog života i nastavila raditi u svojoj struci kao ekonomistica. Na društvenim mrežama ponekad se oglasi komentarima na Zoranove duhovite objave iz slavnih dana serije.

Nekoliko je puta bila statist u filmovima i serijama, a okušala se i kao voditeljica u dječjim emisijama. Nakon što se povukla iz glume se posvetila karijeri u ekonomiji, a danas vodi obiteljski život. Živi sa suprugom Markom Beljanom s kojim ima kćer.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije