Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 102
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Starwars

Omiljeni estradnjak opravdao svoj nadimak. Pogledajte kako izgleda kao Darth Vader!

jasmin stavros
Foto: Nova TV
1/4
14.04.2016.
u 13:46

U emisiji 'Petkom s Petkom' Jasmin Stavros opravdati će nadimak 'Starwars' tako što će zaigrati jednu od kultnih scena 'Zvjezdanih ratova', u kojoj će utjeloviti lik Dartha Vadera

Ovoga tjedna gost showa 'Petkom s Petkom' bit će Jasmin Stavros, koji će nas svirkom podsjetiti na legendarne hitove 'Umoran', 'Dao bih sto Amerika', 'Nemoj se udavati', a uz pomoć svojih gostiju ispričat će brojne anegdote iz svoje dugogodišnje karijere.

Svojim dolaskom iznenadit će ga nekadašnji susjed Vlado Kalember, kojega imamo priliku gledati u Celebrity MasterChefu, a sa Stavrosom će se natjecati u izazovu kuhanja kave. Branimir Mihaljević Stavrosa će natjerati da otpjeva dječju pjesmicu Zeko i potočić, a skijaški trener Sandi Murovec objasniti će zašto je Jasmin Stavros najbolji skijaš među estradnjacima.

Staki će zapjevati i s tamburašima, Barabama te opravdati nadimak 'Starwars' tako što će zaigrati jednu od kultnih scena 'Zvjezdanih ratova', u kojoj će utjeloviti lik Dartha Vadera. Emisiju vode Renata Končić Minea i domaćin Dalibor Petko, a urnebesnu zabavu ne propustite ovog petka od 17.30 sati na Novoj TV.

>>Jasmin Stavros: Ni Bog ti ne može pomoći ako imaš lošu pjesmu, a Barabe i ja imamo hit!

>>Glazbena fešta koja se ne propušta - koncert Jasmina Stavrosa

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije