Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 52
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Stala na kraj nagađanjima

Pjevačica opovrgnula glasine o teškoj bolesti: 'Vjerujte samo u ono što čujete iz mojih usta'

janet jackson
Foto: Instagram
1/5
07.01.2016.
u 08:54

– Molite za mene, moju obitelj i sve nas u ova teška vremena. Sve vas jako volim i zahvalna sam vam na razumijevanju i ljubavi koju mi pružate. Sve će biti u redu – napisala je Janet prije tjedan dana na svom Instagramu i zabrinula fanove

Pop diva Janet Jackson prije tjedan dana na svom Instagramu obznanila je šokantnu vijest koja je zabrinula njezine fanove. Pjevačica je, naime, odgodila zakazanu turneju zbog zdravstvenih problema, a od čega točno boluje nije htjela otkriti. 

– Moram vam reći da sam danas od liječnika saznala da moram na operaciju, srce mi je slomljeno jer moram odgoditi turneju do proljeća. Molim vas da zadržite kupljene karte, nagradit ćemo vas na poseban način kad zakažemo novi datum koncerta – najavila je tada sestra preminulog kralja popa Michaela Jacksona. 

Fanove je zamolila da poštuju njezinu privatnost u ovim teškim trenucima i da je se sjete u svojim molitvama.  – Molite za mene, moju obitelj i sve nas u ova teška vremena. Nećemo dalje komentirati ovu situaciju. Sve vas jako volim i zahvalna sam vam na razumijevanju i ljubavi koju mi pružate. Sve će biti u redu – zaključila je Janet. 

Iako nije otkrila zbog čega mora na operaciju, svjetski mediji raspisali su se da poznata pjevačica ima tumor na glasnicama. – Na njezinim glasnicama liječnici su pronašli izraslinu koja bi mogla biti opasna. To je stanje kod kojeg se mora reagirati odmah – kazao je izvor.

– Ne daj Bože da se glasine pokažu istinitima. To bi moglo značiti kraj njezine karijere – otkrio je dr. Stuart Fischer za Radar Online i dodao da će u tom slučaju operacija biti izuzetno zahtjevna, a nakon operacije uslijedit će mjeseci terapije zračenjem. 

Iako prvotno nije htjela otkriti više detalja o svom zdravstvenom stanju pjevačica se odlučila osobno obratiti javnosti i demantirati medijska nagađanja. – Zapamtite! Vjerujte samo u ono što čujete iz mojih usta. Glasine su netočne, nemam tumor. Trenutačno se oporavljam. Doktori su odobrili zakazane koncerte u Europi i, kao što sam obećala, odgođeni koncerti će se održati. Hvala vam na ljubavi i molitvama – objavila je Janet na svojim društvenim mrežama.

 

From my lips...

Fotografiju objavljuje Janet Jackson (@janetjackson)

>>Janet Jackson još se lani udala za milijardera iz Katara

>>Janet Jackson se zaručila i udaje se 2013. u Kataru

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije