Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 83
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
dirnula gledatelje

Jadranka iz 'Večere za 5 na selu' kroz suze ispričala o sinu s posebnim potrebama: 'Ne živi s nama'

Foto: RTL
1/6
25.02.2023.
u 07:00

Ekipu je ugostila u svom domu u Gornjem Stupniku, a tamo je otkrila i da je ljubav prema kuhanju naslijedila od majke koja je čitav život radila kao kuharica

Spremačica Jadranka Konjušić sinoć je ugostila svoje protukandidate u "Večeri za 5 na selu". Prije večere, ispred kamera ispričala je kratku priču o svom životu koja je dirnula gledatelje.

- Rodom sam iz malog sela pokraj Kumrovca. Nakon završetka srednje škole u Zagrebu sam se zaposlila i završila u Gornjem Stupniku. Prije 24 godine, na dan našeg vjenčanja, svećenik je rekao: 'Jadranka je jako glasna, temperamentna, glasna i živahna, ali sve će se promijeniti kada dođe na ravnicu s brega'. Ali, to se nije promijenilo - rekla je kroz smijeh. 

 

Jadranka je majka troje djece. Ima dvije kćeri i sina. Kćeri žive s njom i suprugom u kući, dok je sin dijete s posebnim potrebama te trenutno ne živi s njima nego u stambenoj zajednici u Dubravi. 

- Ovim putem moram, ali ja to moram napraviti, moram pohvaliti predivne odgajatelje koji se brinu o njemu, to su predivni ljudi koji svoj posao rade s velikim srcem i velika im hvala - ispričala je kroz suze prije večere. 

Inače, po zanimanju je odjevna tehničarka, ali se ne bavi time jer joj 'nije leglo'. 

- Radim kao spremačica u jednoj osnovnoj školi. U zadnje vrijeme sam shvatila da sam kreativna pa izrađujem vjenčiće i božićne ukrase te mislim da ću iduće godine to i proširiti - rekla je. 

 

Ekipu je ugostila u svom domu u Gornjem Stupniku, a tamo je otkrila i da je ljubav prema kuhanju naslijedila od majke koja je čitav život radila kao kuharica. Sjeća se još i bakinih starinskih recepata, a svojim jelovnikom i sama je slijedila tradicionalne vrijednosti. U svom domu ugostila je taksisticu Valentinu Dolinac, magistra šumarstva Juraja Tomljanović, magistru novinarstva Mariju Horvat te influencera Ivana Bašića. Jadranka je večerom oduševila kandidate, a za svoja jela i atmosferu dobila je 38 bodova. Valentina joj je dala osam, a svi ostali 10 bodova! Na popisu Jadrankinih namirnica za večeru našli su se piletina, mrkva, juneći but, riža, grašak, lješnjaci i keksi. 

Od njih je odlučila spraviti ukusnu večeru, a koju je započela pripravom Glavnog jela nazvanog 'Zagorsko-stupnička tvrđava'. Jadranka ih je dočekala aperitivom. Ponudila im je cherry i rakiju. Tragove treme zamijetio je Juraj, no ubrzo je ista nestala pa se ekipa veselo pokupila u kuću kako bi počeli s večerom. Ajngemahtec je prvi stigao na stol, a Ivan je odmah otkrio da mu nije jasno što se nalazi u tanjuru.

Tijekom blagovanja, Jadranka im je ispričala da se bavi dekoracijama, a ekipa je pohvalila uređenje stola i interijera. Ivan je, pak, pohvalio Jadrankin outfit i frizuru. Ekipa je pohvalila predjelo, a potom je Jadranka servirala glavno jelo.  'Zagorsko-stupnička tvrđava' oduševila je izgledom goste, a posebno Ivana.

 

Dame su se također oduševile izgledom glavnog jela, a potom se ekipa bacila na goruću temu - horoskop te meditaciju. Temu je nametnuo Ivan, a ekipa se pritom dobro i najela.

- Ne mogu vjerovati da je Marija sve pojela - zaključio je influencer.  Potom je stigao i desert - 'Orašasto-kremasto'.

VIDEO Podatak koji će zaprepastiti fanove Leta 3: Mama ŠČ nije na Billboardovoj listi najslušanijih u Hrvatskoj

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije