Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
U VARAŽDINSKOM HNK

Zaljubljeni kao i prvog dana! Zrinka Cvitešić i Niko Kranjčar uživali na premijeri predstave

Varaždin: Nasmijani Zrinka Cvitešić i Niko Kranjčar na premijeri predstave "Majka hrabrost i njezina djeca"
Foto: Vjeran Zganec Rogulja/PIXSELL
1/7
24.02.2023.
u 21:43

Nasmijani par večeras je snimljen u varaždinskom HNK na premijeri predstave "Majka Hrabrost i njezina djeca" u režiji Krešimira Dolenčića, a nastaloj po djelu Bertolta Brechta.  Iako svoju privatnost čuvaju daleko od očiju javnosti, Zrinka i Niko pokazali su koliko su zaljubljeni i sretni.

Glumica Zrinka Cvitešić (43) i bivši nogometaš Niko Kranjčar (38) već godinama žive u Londonu, a povremeno svrate u Hrvatsku. Nasmijani par večeras je snimljen u varaždinskom HNK na premijeri predstave "Majka Hrabrost i njezina djeca" u režiji Krešimira Dolenčića, a nastaloj po djelu Bertolta Brechta.  Iako svoju privatnost čuvaju daleko od očiju javnosti, Zrinka i Niko pokazali su koliko su zaljubljeni i sretni. 

Podsjetimo, Niko i Zrinka zaljubili su se u Londonu nedugo nakon što je ona prekinula vezu s glazbenikom Hrvojem Rupčićem. On je tada igrao za londonski klub Queens Park Rangers, a talentirana Karlovčanka ostvarivala je svoj san na West Endu u mjuziklu “Once”. Njihova romansa razotkrivena je na dodjeli najprestižnije britanske kazališne nagrade “Laurence Olivier Award” kada je Zrinka trijumfirala u kategoriji najbolje glumice u mjuziklu.

Glumica je uspjeh proslavila je u Londonu s obitelji, a iako je Niko izbjegavao crveni tepih, te večeri zaljubljeni par, prepuštajući se zagrljajima i poljupcima u hodniku, bio je uvjeren kako ih nitko ne vidi, no prevarili su se i tada su prvi put snimljeni zajedno. Iako su u vezi bili samo nekoliko mjeseci, već tada živjeli su zajedno, a njihovim prijateljima to je bio najbolji znak da su oboje ludo zaljubljeni i stvoreni jedno za drugo. Zato Niko nije dugo čekao i ubrzo je upoznao svoje roditelje Elviru i Zlatka sa svojom novom odabranicom koja ih je već na prvu oduševila, a roditelji Kranjčar bili su presretni što je njihov sin nakon razvoda od Simone Fistrić opet sretan i zaljubljen.

Niko je poznat kao osoba koja zazire od publiciteta i na pitanja o svom privatnom životu gotovo nikada ne odgovara, a fotografi nisu uspjeli snimiti ni njegov prvi bračni poljubac sa Simonom s kojom je nakon dugogodišnje veze stupio u brak u rujnu 2008. godine. Zato su iznenađenje bile fotografije Zrinke i Nike snimljene u zračnoj luci u Zagrebu, samo mjesec dana nakon otkrivanja njihove romanse, a na kojima par izmjenjuje nježnosti.

U intervjuu koji je dala za Večernji list u prosincu 2014. godine, Zrinka je bila škrta na riječima o ljubavi. Na pitanje “kako ljubav”, samo je kratko odgovorila: – Izvrsno! Ipak, nešto je rječitija bila na temu sporta i nogometa i otkrila je kakva je kad navija te da je počela pratiti englesku nogometnu ligu, što je logično jer tada je Niko igrao ondje.

– Mama i ja volimo nogomet i kada igra hrvatska repka, usred utakmice se zovemo i komentiramo. Sport je oduvijek dio mojeg života, no nisam pratila englesku nogometnu ligu, što sada radim. I strašno je zanimljivo. Idem na utakmice, glasna sam na stadionu i živciram se – rekla je tada Zrinka.

VIDEO Ukrajina više nije na prvom mjestu na kladionicama, sada je to Švedska

 

Ključne riječi

Komentara 5

AM
Axis Mundi
22:31 24.02.2023.

Kako se to vidi nečija zaljubljenost ili sreća zato što je razvukao osmijeh za kamere? Ne razumijem.

Avatar Mlijekoholičar
Mlijekoholičar
22:03 24.02.2023.

Zašto?

MT
mačak tom
21:56 24.02.2023.

Tipičan primjer preuzetosti karijerom. Bijela kuga.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije