Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 29
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
darežljiva voditeljica

Iznenadila suprugu automobilom i vilom od 40 mil. $

Ellen Degeneres
Foto: Tonya Wise/Press Association/PIXSELL
1/2
11.01.2014.
u 19:28

Sretnu suprugu Ellen je snimila mobitelom i snimku pustila u svojem talk showu

Voditeljica Ellen DeGeneres voli udovoljavati partnerici, glumici Portiji de Rossi. Sada joj je kupila rijetki land rover defender za kojim Portia godinama čezne. Parkirala ga je pokraj šoping-centra u koji odlaze po namirnice, a kada ga je Portia primijetila, Ellen joj je mahnula ključevima.

Sretnu suprugu Ellen je snimila mobitelom i snimku pustila u svojem talk showu. Kao dodatak daru kupila joj je i vilu u Los Angelesu za 40 milijuna dolara.

>>Popularna voditeljica Ellen kupila vilu za 26,5 milijuna dolara

Komentara 4

Avatar DZvonimir@KNIN
DZvonimir@KNIN
09:29 12.01.2014.

potpuno besmislen članak čak glup.

Avatar DZvonimir@KNIN
DZvonimir@KNIN
09:32 12.01.2014.

Osim toga u naslovu su gramatičke greške.

NI
niko888
16:09 12.01.2014.

Jedna osoba sa ugradjenim seksulanim poremecajem (De Dzeneris) zeli pored sebe lepu devojku za sladostrasce. Posto je sama ruzna i nikakva, ona poput isto takvih muskaraca, mora da placa tu lepoticu. A lepotica prodaje svoje telo jer je njen idealal bogatstvo i luks (dzip). E, sad se od toga pravi svetska senzacija i svi mora da vide to cudo i svi debili u publici ushiceno aplaudiraju!? A sve agencije po svetu (ukljucujuci VL) to prenose kao vaznu vest!? Zapadna civilizacija (i oni koji se guraju da tu udju) su usli u svoj poslednji stadijum ... IZOPACENOSTI...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije