Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
život na vagi

Iznenađenje za kandidate! Jedna osoba zamijenit će trenere

Foto: RTL
1/23
06.11.2023.
u 17:10

Kad su crveni stigli pred kuću, ugledali su televizor na kojem je pisalo - upali me! Pozvali su plavce i kad su upalili televizor, ugledali su svoje trenere koji su im objasnili da su sljedeći ciklus sami!

Na prošlom vaganju crveni tim imao je lošije rezultate, ispod žute linije našli su se Šepić, Goran, Silvija i Leo koji je, na iznenađenje plavog tima - napustio show!

Plave je više pogodio odlazak od crvenih. Više sam bio povezan s Jurom, Martinom, Ninom, Dajanom i Macom nego s ostatkom crvenih", rekao je Leo, a plavci se složili u jednome: Normalno da se dva para u crvenom timu najlakše dogovore da jedni druge štite."

VEZANI ČLANCI:

Kad su crveni stigli pred kuću, ugledali su televizor na kojem je pisalo - upali me! Pozvali su plavce i kad su upalili televizor, ugledali su svoje trenere koji su im objasnili da su sljedeći ciklus sami! No ne u potpunosti jer će već pri novom izazovu s njima biti profesionalni triatlonac Andrej Vištica, javlja RTL.

Današnji izazov je triatlon, vaš je cilj preplivati s jedne na drugu stranu obale, otrčati otprilike jedan kilometar do mjesta s kojeg s krenuli, gdje su stacionirani bicikli na kojima trebaju odvoziti pet kilometara. Traži se najbolje vrijeme u svakom timu, dakle, i crveni i plavi tim imat će pobjednika. Prošli put natjecateljima Marijana rekla da svatko napiše svoju želju, a pobjednicima će se i ostvariti", rekao je Andrej prije izazova.

VIDEO Severina pokazala poruku koju joj je poslala gledateljica: 'Prasice, uvijek si mi išla na živce'

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije