Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 27
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ERKAN PETEKKAYA

Iz pakla alkohola izvukla me ljubav supruge

Erkan Petekkaya
Foto: Knowpeople.net
1/3
27.04.2017.
u 02:50

Turski George Clloney više ne pije jer želi biti uzor sinu, a ljubavne scene odbija snimati da ne uvrijedi javnost

Jednog od najbolje plaćenih turskih glumaca Erkana Petekkayu (47), koji navodno zarađuje čak 19.000 eura po snimljenoj epizodi, gledamo u seriji “Tuđi život” u ulozi Džihana, no iza sebe ima više od dvadeset godina glumačkog iskustva.
Tijekom snimanja serije “Tuđi život” sapunica se događala i iza kamera.

Naime, glumica Nurgül Yesilcay, koja je u seriji glumila njegovu ljubavnicu Gulseren, napustila je seriju, a kao razlog navela psihičko zlostavljanje koje je trpjela od tzv. turskog Georgea Clooneya.

– Erkan je još u prvoj sezoni govorio kako ne može glumiti mog ljubavnika, a kad sam mu rekla da je to samo posao i da meni nije problem glumiti prostitutku ili lezbijku, on mi je odbrusio: “To je ono što najbolje znaš” – rekla je i dodala kako se u drugoj sezoni maltretiranje samo pogoršalo. S druge strane, Erkan Petekkaya tvrdi da je sve “izmišljena priča osobe s golemim egom”.

Ipak, prema navodima turskih medija, u Erkanovu ugovoru postoji i klauzula po kojoj glumac ne mora snimati ljubavne scene jer to ne želi kako ne bi uznemirio konzervativnu tursku javnost. Uglavnom, kada je i posljednji put odbio snimiti scene ljubljenja s Nurgül, ona je prekinula suradnju.
Erkan se rodio 11. prosinca 1970. u Elaziğu. O glumi nije razmišljao sve dok u srednjoj školi nije slučajno stao na daske koje život znače i očarao se.

Turski zavodnik u braku je s Didem Dursun, inženjerkom geologije. Par je 2004. godine dobio sina Cem Cana, a Erkan kaže da mu je najsretniji trenutak u životu bio kada ga je uzeo u naručje.

Erkan je imao problema s alkoholom, ali riješio ga se zahvaljujući pomoći supruge.

– Imao sam velikih problema i ne sramim se to priznati. Nisam se znao nositi sa stresom. Utjehu sam pronalazio u alkoholu, a Didem je vjerovala da se mogu promijeniti i biti bolji muškarac i uspio sam – rekao je.

Voli preispitivanje u osami

Uz njenu potporu brzo se izliječio te se kune kako se slične epizode nikad neće ponoviti, pogotovo sada kad imaju sina koji u njima vidi uzor. – Dobar sam otac, suprug i čovjek, ali Didem me tome svemu naučila. Bože, hvala ti što si mi je poslao. Imala je strpljenja i oblikovala me – iskren je. Tajni sastojak za sreću mu je pozitivan pogled na život, prijatelji i ljubav.

– Volim se i osamiti. Čovjek se u osami zamisli. Uglavnom, svi griješimo. Sitnice koje ne ispravljamo pretvore se u veće probleme. I zato ih moram ispraviti – kaže Erkan koji godinama ima problemima i s bubrezima.

– Dvaput sam operirao lijevi bubreg, desni mi ne stvara probleme, ali u lijevom i dalje imam tri kamena. Kad zahladi, imam problema s bubrezima i povremeno završim u bolnici – iskreno kaže i priznaje da zbog toga pije po decilitar maslinova ulja dnevno.

 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije