Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 115
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
maksimalno posvećena obitelji

Ivana Vida je osvojila čak četiri lente na izborima ljepote, a u Domagoja se zaljubila kada je imala samo 19 godina

KATAR 2022 - Poznati na susretu Hrvatske i Japana u osmini finala Svjetskog prvenstva
Foto: Goran Stanzl/PIXSELL
1/10
15.12.2022.
u 18:40

Ivana Vida je mnogima jedna od najatraktivnijih supruga nogometaša, a to su potvrdile i mnogobrojne lente koje je osvojila na izborima ljepote.

Nogometaši i njihove partnerice oduvijek privlače puno pažnje javnosti, a posebno su u fokusu tijekom Svjetskog prvenstva u Kataru. Supruge nogometaša prate svoje odabranike u stopu i vatrene su navijačice naše reprezentacije, a jedna od njih je i Ivana Vida. Ivana je mnogima jedna od najatraktivnijih supruga nogometaša, a to su potvrdile i mnogobrojne lente koje je osvojila na izborima ljepote. 

Rođena u Metkoviću, ova 28-godišnja brineta završila je srednju školu u Mostaru. U Domagoja se zaljubila kada je imala 19 godina, a vjenčali su se samo četiri godine kasnije. U bračnu luku su uplovili 2017. godine u u umaškoj crkvi Uznesenja Marijina i sv. Peregrina, a otprilike godinu dana ranije na svijet je stigao njihov sinčić David

16.06.2017., Umag - Vjencanje Domagoja Vide i Ivane Gugic u crkvi Uznesenja Marijina i i sv. Peregrina. Photo: Nel Pavletic/PIXSELL
Foto: Nel Pavletic/PIXSELL

Prije nego što se udala za Domagoja, Ivana je na izborima ljepote osvojila čak četiri lente. Bila je prva pratilja Miss Hercegovine, Miss turizma Hrvatske, prva pratilja Miss Dalmacije te "Kraljica Hrvatske".

-Titule 'Kraljice' sam se odrekla nakon rođenja sina. Dečko mi je nogometaš, izabrala sam taj smjer, njega pratim i nije mi žao. David je unio neopisivu količinu ljubavi i sreće u naš dom. Domagoj i ja još smo povezaniji otkako se on rodio. Osjećamo se smirenije i bolje smo osobe. David je centar našeg svijeta, izvlači ono najljepše iz nas. Polako počinje hodati, izgovarati prve riječi, uživamo gledajući ga. Maksimalno sam se posvetila njemu, od 0 do 24 sata sam mama i uživam - kazala je Vida nakon rođenja sina. Ipak, Ivana je uz sve obiteljske obaveze pronašla i nešto vremena za sebe, pa je diplomirala ekonomiju. 

Ove godine su Domagoj i Ivana proslavili devetu godišnjicu veze. Pod prozorom u Ateni, gdje trenutačno žive, svirao je harmonikaš, a nogometaš joj je sam otpjevao jednu pjesmu. 

Vide su se ove godine u centru pažnje našli jer je iz njihove kuće ukraden nakit u vrijednosti od 4,5 milijuna kuna, a kako su pisali mediji lopovi su u njihovu urbanu vilu na zagrebačkim Šestinama provalili kroz prozor u prizemlju. Isprevrtali su stan, te obili metalni sef i iz njega ukrali dragocjenosti

Ivana i Domagoj aktivni su na društvenim mrežama, no bivša missica često zaključava svoj profil pa njene objave mogu vidjeti samo oni koji je prate. 

VIDEO Neki imaju kokoši, glumce, a drugi pak Ivana Pavla II.: Najviše tetovaža ima ipak Marko Livaja

 

 

Ključne riječi

Komentara 26

DU
Deleted user
19:19 15.12.2022.

da nema lovusinu ne bi ga ni ppgledala ..

DU
Deleted user
22:15 15.12.2022.

Sad bi mogla osvojiti jedino lentu za najplastičniju voštanu facu.

NE
neberemed
19:37 15.12.2022.

zaljubila se u vidu?o tempora o mores.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije