Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 77
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
na jugu hrvatske

Ivana Paradžiković pokazala kako uživa u posljednjim toplim danima: 'Moja definicija uspjeha'

Foto: Instagram
1/36
12.10.2023.
u 17:15

Ivana je otkrila kako se nalazi na Lopudu te da uživa u posljednjim toplim danima.

Novinarka i voditeljica Ivana Paradžiković (42) često je aktivna na svojim društvenim mrežama te dijeli što joj se događa u životu. Sada je otkrila kako se nalazi na Lopudu te da uživa u posljednjim toplim danima. 

- Radni ponedjeljak. U kupaćem i bosonoga. Moja definicija uspjeha - napisala je Ivana pored svog selfija, a u komentarima istaknula da je 'Za sreću je potreban otok'. U najnovijoj objavi je otkrila o kojem je otoku riječ.

- Nije loše mjesto za prvu jutarnju kavu? Lopud -  opisala je Ivana kratki video u kojem je pokazala okoliš na kojem se nalazi.

Inače, Ivana se nedavno javila na svojem Instagramu i podijelila kako je izbjegla tragediju. 

-  Trenutak. Sekunda samo…i sve je gotovo. U zavoju, na magistrali, dok smo skretali lijevo, jedan od tri automobila iza nas, odlučio nas je preticati. U zavoju, preko pune crte. Trenutak pribranosti nas je spasio od šest mjeseci Firula, u najboljem slučaju. U najgorem, ne želim ni pomišljati. Vozaču srebrne škode fabije, dubrovačkih registracija, hvala na podsjetniku koliko je sve krhko. Budite dobri prema sebi i jedni prema drugima. Nikada ne znaš kad je tvoj dan - poručila je Paradžiković u rujnu.

VEZANI ČLANCI

Ivana je cijelo ljeto provela na obali i istraživala je ljepote prirode našeg Jadrana, a priuštila si je i pokoju adrenalinsku zabavu. Tako je uživala u zip lineu iznad Cetine.

- Ovo je na šestoj od ukupno osam čeličnih sajli po kojima se spuštaš. tu smo sad već ozbiljno hrabre pa idemo u tandemu, Lorena snima, ja kočim. Na prvoj, 700 m dugoj, 150 m iznad predivnog kanjona Cetine, od adrenalina, mozak hoće van da iskoči! Na njoj ti trebaju obje ruke za kočenje pa nemam snimku, ali imam zato još jednu avanturu koju ću pamtiti do kraja života. - napisala je Ivana nedavno kada je objavila video sa zip linea. 

VIDEO Aleksandra Prijović otkrila da uživa u alkoholu

 

Ključne riječi

Komentara 5

KR
kruti172
17:52 12.10.2023.

dosadna ko tekuta ..

DU
Duupin
18:16 12.10.2023.

Što kaže Dodik?

PA
pan-am
17:59 12.10.2023.

Prodajem drva !!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije