Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 14
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
legenda glazbe

Ivana Kovač se javila i otkrila detalje o zdravstvenom stanju oca: 'Za nekoliko dana ga puštaju'

Mišo Kovač
Foto: Instagram
1/9
05.12.2023.
u 20:28

Mišo je trenutno i dalje na odjelu pulmologije u splitskom KBC-u, a već se počeo osjećati bolje

Nakon što je Mišo Kovač završio u bolnici zbog povišene tjelesne temperature javila nam se njegova kći Ivana koja nam je otkrila da se ne radi o ničem ozbiljnom. Mišo je trenutno i dalje na odjelu pulmologije u splitskom KBC-u, a već se počeo osjećati bolje. Zbog toga će se uskoro pustiti na kućnu njegu.

- Tata je dobro. Za nekoliko dana puštaju ga iz bolnice - rekla je Mišina kći Ivana Kovač za 24 sata. Dodala je da mu je temperatura pod kontrolom, odnosno vratila se u normalu.

Inače, prije nekoliko dana izvor je za Slobodnu Dalmaciju potvrdio da se legenda glazbe osjeća bolje. 

VEZANI ČLANCI

 I dalje je u bolnici pod kontrolom liječnika. Na antibioticima je tako da je temperatura pod kontrolom. Mišo se osjeća bolje. Zadržat će ga u bolnici još koji dan preventive radi - kazao je izvor.

Podsjetimo, Ivana Kovač kazala je kako starije osobe koje dobiju visoku temperaturu trebaju ići u bolnicu, pogotovo ako imaju već neke poteškoće kao on. 

- Moj otac je završio u Kliničkom bolničkom centru u Splitu zato što je dobio visoku temperaturu. Nije ništa ozbiljno. Kod starijih osoba koji imaju već neke poteškoće kao on, trebaju otići u bolnicu... Nije isto kao i kod nas zdravih kada dobijemo visoku temperaturu - rekla nam je glazbenica Ivana Kovač, kći legendarnog pjevača Miše Kovača koji je hospitaliziran zbog povišene tjelesne temperature.

Glazbenik je sinoć kolima Hitne pomoći završio u KBC-u Split, a trenutno se nalazi na odjelu pulmologije. U kratkom telefonskom razgovoru Ivana je zvučala vrlo smireno i uvjerila nas u to da nema mjesta za brigu. 

Mišo Kovač
1/8

Prošle godine Mišo je trebao nastupiti na dočeku Nove godine u Vukovaru, ali je morao otkazati. Dobio je visoku temperaturu. Bilo mu je jako žao što je razočarao Vukovarce koji su mu se jako veselili.

Podsjetimo, Ivana Kovač kazala je kako starije osobe koje dobiju visoku temperaturu trebaju ići u bolnicu, pogotovo ako imaju već neke poteškoće kao on. 

- Moj otac je završio u Kliničkom bolničkom centru u Splitu zato što je dobio visoku temperaturu. Nije ništa ozbiljno. Kod starijih osoba koji imaju već neke poteškoće kao on, trebaju otići u bolnicu... Nije isto kao i kod nas zdravih kada dobijemo visoku temperaturu - govori nam glazbenica Ivana Kovač, kći legendarnog pjevača Miše Kovača koji je hospitaliziran zbog povišene tjelesne temperature. Glazbenik je sinoć kolima Hitne pomoći završio u KBC-u Split, a trenutno se nalazi na odjelu pulmologije. U kratkom telefonskom razgovoru Ivana je zvučala vrlo smireno i uvjerila nas u to da nema mjesta za brigu. 
Podsjetimo, prošle godine Mišo je trebao nastupiti na dočeku Nove godine u Vukovaru, ali je morao otkazati. Dobio je visoku temperaturu. Bilo mu je jako žao što je razočarao Vukovarce koji su mu se jako veselili.

VIDEO Miroslav Škoro predstavio redizajn svog najpoznatijeg albuma "Milo moje"

Ključne riječi

Komentara 6

DU
Deleted user
11:04 06.12.2023.

Nedaj se Miso!Ti ces dozivjeti 100-tu ko Manolic.🤠

SE
Separator
01:46 06.12.2023.

Nisam siguran koja ostvaruje nominaciju za "zašto si u medijima" desetljeća, Ivana ili Ela.

DU
Deleted user
23:10 05.12.2023.

nije ni njemu lako ali da je zivio zivio je, legenda

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije