Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 65
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
zvijezda koncerta

Ivana Kovač objavila snimku kćeri kako pleše pred 25 tisuća ljudi: Na koga li je to dijete?

Ivana Kovač
Foto: Tomilsav Miletić/Pixsell, Hrvoje Jelavić/Pixsell
1/11
10.06.2022.
u 17:20

Ivanina kći Elena je bila prava zvijezda koncerta, a tijekom nastupa sjedila je i djedu u krilu. Prvo se popela na pozornicu kako bi Miši poklonila ružu, a nakon toga je ostala s njim te gledala u publiku bez imalo straha.

Pjevačica i kćer Miše Kovača, Ivana Kovač na svojem je Instagram profilu podijelila nekoliko snimaka s velikog koncerta koji je njezin otac održao u Splitu na Starom placu. Radi se o fotografiji i snimci na kojoj se vidi njezina kćer Elena.  Na fotografiji se vidi kako Ivana drži mikrofon svojoj kćeri, a na snimci kako malena pleše.

- 25.000 ljudi. To njoj nije problem. Na koga li je to dijete? - napisala je u opisu objave koju možete pogledati OVDJE te dodala hashtag 'moja kraljica'.  Komentari su se ubrzo počeli nizati, a među njima bio je i onaj pjevačice Domenice Žuvele. "Ljubaaaaaav", napisala je. Dirnut je bio i pjevač Željko Samardžić. "Sreća draga, ona svoga didu podržala", napisao je.

Inače, Elena je bila prava zvijezda koncerta, a tijekom nastupa sjedila je i djedu u krilu. Prvo se popela na pozornicu kako bi djedu poklonila ružu, a nakon toga je ostala s njim te gledala u publiku bez imalo straha. Snimka koju je Ivana objavila pokazuje što je Elena radila nakon tog nastupa.

Podsjetimo, na Mišin koncert u Splitu ljudi su stizali čak iz Austrije, Švicarske i Njemačke. Koncert je privukao i mnoga poznata imena pa su reporteri tako uhvatili Marka Livaju, Dina Rađu, Matu Bulića, Aleksandru Dojčinović, Julija Meštrovića, a s Mišom su zapjevali Saša Antić iz TBF-a, Joško Čagalj Jole, Slavonske Lole, njegova kći Ivana i drugi te su publiku zabavljali do dugo u noć.

VIDEO Panika na vjenčanju Britney Spears

 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije