Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 39
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
VATRENA NAVIJAČICA

Ivana Knoll pokazala obline i zaludjela Turke: 'Istanbul drhti od ove ljepote'

Ivana Knoll na finalu Lige prvaka izme?u Manchester Cityja i Intera
Foto: Nick Potts/PRESS ASSOCIATION
1/12
14.06.2023.
u 07:45

Objava je u samo 12 sati dobila više od 100 tisuća lajkova, i puno oduševljenih komentara, među kojima je bilo i dosta turskih fanova. Knoll nakon finala Lige prvaka ide u Rotterdam, gdje će bodriti naše nogometaše u polufinalu Lige nacija

Naša najpoznatija navijačica Ivana Knoll proteklog je vikenda uživo pratila finale Lige prvaka u Istanbulu između Manchester Cityja i Intera iz Milana. Ivana je na Instagramu objavila nekoliko fotografija na kojima pozira u prepoznatjivim kvadratićima, a danas je objavila i kombinaciju s rozim kompletićem u kojem je u prvom planu bila njena pozadina, ali i bujni dekolte. Objava je u samo 12 sati dobila više od 100 tisuća lajkova, i puno oduševljenih komentara, među kojima je bilo i dosta turskih fanova.

- I Istanbul je drhtao od ove ljepote. Zbog tebe i mi drhtimo dušo, poručio joj je jedan turski obožavatelj. 

Podsjetimo, naša Ivana se prije nekoliko dana javila pratiteljima na Instagramu gdje je objavila golišavi video u kojem je uskočila u rozi korzet u kojem se zavodljivo izvijala ispred kamera, a pored snimke je kratko napisala: 

- Čudna djevojka. U opis je stavila i pjesmu naziva 'Savršena djevojka'. 

Ivana je donedavno bila u Miamiju, a potom se vratila u Europu. Prvo je posjetila Zagreb, a sada, nakon što je provela četiri dana u Istanbulu, uputit će se u Rotterdam kako bi podržala naše 'vatrene' u polufinalu Lige nacija.

VEZANI ČLANCI:

Knoll je proslavilo pojavljivanje na Svjetskom nogometnom prvenstvu u Katru kada su hrvatski nogometaši osvojili brončanu medalju i prikupila je pozamašan broj pratitelja.  Na društvenim mrežama sada ima više od 3,3 milijuna pratitelja, a tamo često dijeli sadržaj u kupaćem kostimu te minijaturnoj opravici.

Dodajmo da je Ivana uživala i u društvu brojnih poznatih u Americi. Prvo je tulumarila s Jamiejem Foxxom, i  Drakeom, a početkom godine dobila je i pozivnicu na tulum na kojemu su bile zvijezde i razni modeli. Pozivnicu je dobila od holivudskog glumca Leonarda DiCaprija.

Oskarovac je organizirao zabavu u jednom restoranu u Miamiju.  Na partyju je bila i manekenka Rebecca Donaldson koju su ranije povezivali s bivšim suprugom Kourtney Kardashian, Scottom Disickom, te njena kolegica Lilia Weddell.

VIDEO Paradžiković opisala avanturu koju je prošla: 'Ostala sam bez benzina, pa shvatila da nemam novčanik' 

Ključne riječi

Komentara 1

DU
Deleted user
18:34 14.06.2023.

Nije najpoznatija navijačica nego prostitutka. Prostitucija = zadovoljavanje tuđih seksualnih želja. Ne briši komentar koji je u skladu sa pravilima!!!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije