Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
atraktivna navijačica

Ivana Knoll pokazala gdje je radila kao hostesa, istaknula je bujni dekolte

Foto: Instagram screenshot
1/13
23.09.2023.
u 21:00

Na event je stigla u crnoj kratkoj haljini koja joj je istaknula dekolte, a uz nju je uparila i visoke čizme sa zmijskim uzorkom

Ivana Knoll naša je najvatrenija i najpoznatija navijačica koja na svojem Instagram profilu sa svojih više od 3 milijuna pratitelja dijeli uglavnom vruće fotografije. Osim svojih vrućih izdanja, pokazuje i s kim se zabavlja i druži, a sada je podijelila još jednu sličnu fotografiju. Naime, pokazala je da je bila hostesa na Dolce & Gabbana događanju, a na njemu se pojavila u straktivnom izdanju.

Stigla je u crnoj kratkoj haljini koja joj je istaknula dekolte, a uz nju je uparila i visoke čizme sa zmijskim uzorkom. A njezina šminka posebno se isticala. Naime, ovaj put je istaknula svoje oči jakom crnom šminkom.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Ivana Knöll (@knolldoll)

U nekoliko fotografija pokazala je i luksuzno uređenje prostora.  "Vruća", "Bomba", "Prekrasna fotografija", "Što je s očima?", "Seksi", "Mačkaste okice",  samo su neki od komentara. U prošlim objavama pokazala je kako je bila na stadionu u Milanu kako bi ispratila utakmicu Lige prvaka, a sve je iznenadio njezin potpuno drugačiji modni odabir. Knoll je ovoga puta na stadion došla u sivim širokim hlačama na koje je kombinirala sivi top s drugim rukavima, a na prednjem dijelu nalazio se cif kojeg nije zakopčala do kraja pa su poglede mamile njezine obline. Kosu je raspustila, a kao modni dodatak nosila je crnu torbicu i zlatni lančić oko vrata.

Ovo izdanje potaknulo je brojne komplimente, a pratitelji nisu isticali razliku u njezinom modnom odabiru. "Prekrasna", "Goriš", "Uvijek prelijepa", "Kriva strana Milana", "Atraktivna dama", pisali su.

1/16

Podsjetimo, Ivana je puno pozornosti privukla tijekom Svjetskog nogometnog prvenstva u Katru, kada su njezine fotografije u oskudnim navijačkim izdanjima obilazile svijet.

Nakon što se vratila iz Katara, Ivana nije stala s atraktivnim objavama, nakon prvenstva otišla je u Miami gdje je radila na promociji svoje linije, a tamo se i družila s nekim poznatim licima. tijekom ljeta odmarala je u Grčkoj i Španjolskoj odakle je također dijelila brojne fotografije.

VIDEO Zgodna navijačica s Davis Cupa: 'Neugodno mi je, uskoro punim 44 godine, ovo je za mlađe djevojke'

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije