Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 192
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
stigao mali david

Nogometaš i manekenka postali roditelji dječaka

Ivana Gugić
Foto: Facebook
1/7
08.09.2015.
u 08:30

Porodu je prisustvovao i Vida. Zbog ljubavi s Vidom, Ivana se odrekla karijere u manekenstvu te se potpuno posvetila vezi, i skorašnjem braku

Hrvatski nogometni reprezentativac Domagoj Vida i njegova zaručnica Ivana Gugić u ponedjeljak u poslijepodnevnim satima postali su roditelji dječaka Davida, piše Story.

Ivana je dječaka na svijet donijela u zagrebačkoj poliklinici Podobnik, carskim rezom.

Maleni je pri porodu težio 4200 grama i bio dugačak 51 centimetar. Porodu je prisustvovao i Vida. Zbog ljubavi s Vidom, Ivana se odrekla karijere u manekenstvu te se potpuno posvetila vezi, i skorašnjem braku.

>>Kraljica Hrvatske i Domagoj Vida očekuju prvo dijete

>>Vidina djevojka je Kraljica Hrvatske: Domagoj je ponosan na mene

Komentara 21

BL
bottom_line
09:06 08.09.2015.

nije se ona ničeg odrekla. dragi moj Vida, čuvaj gaće kada jednog dana zaključi da si joj dosadan. ode pola svega što si zaradio.

TM
trade_mark
10:22 08.09.2015.

baš je zgodna na ovoj fotki u liftu s raščebečenim ćubama. prava dama, nema šta!

OR
@orlando
10:00 08.09.2015.

Koja je to moda prciti gubicu , pa tek izgledas ko čudovište. Ma ni taj Vida nije baš simpa.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije