Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 175
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Postala dizajnerica

Ivana Ergić: Jako sam zadovoljna u ljubavi

ivana ergić
25.11.2012.
u 11:00

Poznata manekenka često zamišlja svoj mali dućan u kojem bi ponudila plodove svoje kreativnosti. Jako joj se sviđa shabby chick stil kojim oslikava namještaj i naljepnice za zidove, okvire za slike, ogrlice...

Ljepota, pamet, kreativnost i izvrsnost idu skupa kad je u pitanju manekenka Ivana Ergić. Kad ne hoda po modnim pistama, 25-godišnjakinja studira i izrađuje unikatni namještaj. O čemu je riječ?

– Ideja za izradu lampi rodila se kad smo moja prijateljica Petra i ja razmišljale što ćemo pokloniti prijateljici Saši. I kako si cijeli život darujemo standardne poklone – odjeću, nakit, šminku..., ovaj put odlučile smo napraviti nešto posebno. Osmislile smo lampu sa zajedničkim fotografijama od našeg djetinjstva do danas. Saši se svjetiljka jako svidjela, a i ostalim prijateljima koji su je vidjeli, pa smo počele dobivati narudžbe za još lampi. Dosad smo ih napravile desetak, ali nijednu za sebe – kaže bivša misica.

Svaka lampa, objašnjava, drukčija je i ima različite detalje. Sa svakom novom djevojkama se javljaju nove ideje i načini izrade.

– Proceduru neću detaljno objašnjavati jer će tako nestati čarolije. Ukratko, igramo se strujom, ali se ne bojim "udara" jer je opasan samo taj zadnji dio kad montiramo sjenilo na stalak – kaže. Kod zahtjevnijih rasvjetnih tijela pomaže joj partner Marin Cvitan.

– Marin je ponosan na mene i redovito pomaže oko onih muških stvari – mjerenja i rezanja, lijepljenja i sastavljanja. Cijenim njegovu pomoć jer tada je sve na svom mjestu i u savršenom redu. On me najbolje razumije i ne moram mu puno objašnjavati što želim – govori Ivana koja će uskoro izraditi lampu za sebe i dragoga.

– Ta će biti posebna! – govori, no na lampu sa slikama njihove djece, kaže, još malo ćemo pričekati. Isto kao i na zaruke i vjenčanje.

– Jako sam zadovoljna u ljubavi i ne vidim razloga to mijenjati, potvrđivati i produbljivati – kaže Vodičanka.

Svoj novi hobi uskoro kani pretvoriti u biznis, a cijena jedne lampe bit će oko 600 kuna.

– To će biti jednog dana kad se cijela stvar oko poduzetništva malo pojednostavni.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije