Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 49
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Osvrt na show

Ivana Brkljačić: “Davorove izjave na granici su vrijeđanja!”

Ivana Brkljačić (1)
Foto: vl
1/3
14.11.2010.
u 21:14

– Dinko Bogdanić je jako profesionalan, Elio Bašan duhovit, Milka Babović je draga, a Davor Bilman izrazito uvredljiv – kaže Ivana

Žao mi je što sam ispala, ali Mila Horvat je zaista bila bolja od mene. Show mi je bio zabavan i upoznala sam jako puno dobrih ljudi, komentirala je Ivana Brkljačić, sportašica koja je preksinoć napustila show. Osvrnula se iskreno i na komentare i ocjene žirija s kojima se susrela.

– Dinko Bogdanić je jako profesionalan, Elio Bašan duhovit, Milka Babović je draga, a Davor Bilman izrazito uvredljiv – kaže Ivana, te dodaje:

– Show ću pamtiti po dobrome, ali Davor zaista prelazi granice pristojnosti. Uopće nije smiješan. Njegov komentar o mojoj težini mi nije fora, ali dobro.  Mislim, obraćao nam se s "vas troje" i slično. Ali shvaćam! Ljudi vide tuđe mane, samo ako ih i sami imaju. Možda ja imam 5 kg viška, ali on ima pet milijuna dlaka manjka – kaže Brkljačić.

Ključne riječi

Komentara 35

LU
luftbrenzer
16:24 15.11.2010.

Što se može kada se Davoru očito više sviđaju muškobanjaste mršavice koje podsjećaju na pubertetske drkadžije. Svatko ide tamo gdje ga srce vuče. Samo za razliku od Davora, Dinko Bogdanić ne skriva svoju seksualnu orijentaciju.

LA
lacković
11:17 15.11.2010.

uvijek si bila umišljena i imala ego do neba, naročito kad se pojaviš u rodnom gospiću. bahatost bez granica

21
21Century
23:47 14.11.2010.

E moj Davore, to je zena, da, ZENA, s lijepim oblinama, grudima, prelijepa lica, i kao slag na tortu uspjesna sportasica.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije