Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 116
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
poseban dan za vesnu todorić

Iva Todorić rasplakala majku emotivnom objavom, supruga bivšeg vlasnika Agrokora odmah odgovorila

Foto: Davor Višnjić/Pixsell
1/9
02.07.2021.
u 08:00

Naime, Iva je podijelila emotivnu objavu namijenjenu njezinoj mami Vesni Todorić (70), supruzi bivšeg vlasnika Agrokora Ivice Todorića (70). U podužoj objavi uputila joj je predivne riječi povodom njezinog 70. rođendana.

Iva Todorić (44) rijetko dijeli privatne stvari na svojim društvenim mrežama, a čak i kada to učini, pobrine se da uvijek ostavi dozu misterije pa je tako više puta dijelila fotke svog novog dečka, no uvijek bi mu sakrila lice da se identitet ne dozna. No, sada je riječ o nečem obiteljskom. 

Naime, Iva je podijelila emotivnu objavu namijenjenu njezinoj mami Vesni Todorić (70), supruzi bivšeg vlasnika Agrokora Ivice Todorića (70). U podužoj objavi uputila joj je predivne riječi povodom njezinog 70. rođendana.

“70 godina činiš ovaj svijet boljim i plemenitijim mjestom. Svojim primjerom daješ lekcije, kako u dobru i zlu biti supruga, mama, baka, prijateljica. Kad je najteže ti si najjača, najsnažnija karika, kad je najlakše ti puštaš da svi oko tebe uživaju, a ti nam uvijek čuvaš leđa. Poznajem puno snažnih žena, ali ovakva kao ti se rađa rijetko. Za tebe mama apsolutno stoji “žena, majka, baka, kraljica. Sretan ti tvoj 70. Dao Bog da sve tvoje unuke, a hvala Bogu ima ih 4 za sad, imaju dio tebe u sebi. Volim te, mama", napisala je Iva. 

Foto: FIBA/Screenshot

Majka joj je odmah odgovorila koliko ju je ganula objava.

“Rasplakala si me, hvala, trudim se cijeli život”, napisala je dirnuta Vesna.

Mnogi poznanici i prijatelji pridružili su se čestitkama povodom okruglog rođendana. Prošle godine u rujnu Vesna je četvrti put postala baka. Na svijet je došla Aria Todorić, drugo dijete njezina najmlađeg sina Ivice.

VIDEO>> Omiljena princeza Diana, danas bi napunila 60. godina. Otkriveno je da su joj posljednje riječi bile: “Bože, što se dogodilo?”

Komentara 7

DU
Deleted user
10:49 02.07.2021.

Aaaaa srculence....

SB
sve bum vas tužil
08:54 02.07.2021.

a joj , baš je draga, hvala večernjem na obavijesti

SN
sasa.novak.58
08:53 02.07.2021.

Divna obitelj. Suze same teku.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije