Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Lisa Marie Presley

Istopilo se golemo nasljedstvo od stotinu milijuna dolara

Lisa Marie Presley
Foto: Press Asociation/Pixsell
1/3
27.06.2018.
u 09:00

Sve su glasnija šuškanja kako je jedina kći kralja rock’n’rolla Elvisa Presleya ostala bez ičega, a ona za sve optužuje bivšeg menadžera

Čini se kako za Lisu Marie Presley bolji dani baš i nisu na vidiku. Navodno je njezin bivši poslovni menadžer potrošio cijeli njezin udio u nasljedstvu koji je bio procijenjen na 100 milijuna dolara. Lisa je optužila 68-godišnjeg Barryja Siegela da ju je godinama uvjeravao da je njezino financijsko stanje “sigurno i u plusu”, a zapravo se bogatstvo smanjilo na svega 14 tisuća dolara.

– Da je Siegel prikazao pravo financijsko stanje L. M. Presley, kao i ograničio trošenje priljeva u zakladu, ona bi danas živjela lijepim životom s godišnjim budžetom – rekao je njezin odvjetnik. Ni Siegel njoj nije ostao dužan, pa joj je uzvratio na optužbe uz tvrdnje kako su problemi s novcem nastali zbog njezina prekomjerna trošenja. Zbog toga, sudskim putem traži 800 tisuća dolara naknade zbog problema koje mu je njezina tužba uzrokovala u poslovanju. Osim toga, Lisino psihičko stanje sve je gore. Ne može odoljeti piću, drogi i sve više konzumira tablete protiv bolova. Svemu tome pridonio je i razvod od četvrtog supruga, glazbenika Michaela Lockwooda.

– To ju je dotuklo. Bojimo se za njezino zdravlje i brinemo se da si ne učini nešto loše. Govorimo joj da potraži liječničku pomoć, no ona ne želi jer tvrdi da je dobro – poručili su njezini bliski prijatelji.

Lisa Marie Presley
1/6

Komentara 5

LU
lukathereem
09:47 27.06.2018.

Treba bit jednako svima veliko bogatstvo čini nakaze od ljudi

Avatar stegovnica71
stegovnica71
10:08 27.06.2018.

Najlakse je druge kriviti za svoju propast. Mogla ga je kontrolirati sto radi.

PR
prohujalo
09:52 27.06.2018.

Pa valjda ima nekog udjela i u nasljedstvu pjesama koji joj je izvodio otac. Pa tu svake godine kapne koji milijun dolara.Neka njoj pripadne samo određeni postotak,neće umrijeti od gladi.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije