Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
život na selu

Lisa Marie Presley uzgaja ovce na svom imanju u Engleskoj

lisa
AFP/Pixsell
26.09.2012.
u 11:43

– Otkako se preselila u Veliku Britaniju, Lisa sve više vremena provodi izvan kuće. Prije nekoliko tjedana na njeno imanje stigle su ovce. Želi da njena djeca imaju zdravo djetinjstvo i da znaju što znači raditi na zemlji.

Na svom imanju u engleskom West Sussexu 44-godišnja pjevačica Lisa Marie Presley počela je uzgajati ovce. U stočarstvu joj pomaže njen suprug Michael Lockwood, a ovčicama su oduševljene i njihove trogodišnje blizanke Harper i Finley.

Kći "kralja" Elvisa Presleyja priznaje da uživa u seoskom životu i brizi o stadu.

– Otkako se preselila u Veliku Britaniju, Lisa sve više vremena provodi izvan kuće. Prije nekoliko tjedana na njeno imanje stigle su ovce. Želi da njena djeca imaju zdravo djetinjstvo i da znaju što znači raditi na zemlji – rekao je izvor za magazin The Sun.

Lisa Marie nedavno je otkrila da joj je život u Britaniji puno draži od onoga u Kaliforniji jer su ljudi topliji i prijateljski raspoloženi.

– Stanovnici Kalifornije opsjednuti su samima sobom. Živjela sam 17 godina u istom susjedstvu i tijekom svih tih godina nisam se zbližila ni s jednim susjedom – kaže pjevačica.

Ključne riječi

Komentara 1

Avatar flegmatik
flegmatik
13:08 26.09.2012.

Znao sam da je Engleska prakticno postala zemlja treceg svijeta. Tamo se i celebrity bave primarnim djelatnostima.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije