Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 124
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
zvuči sjajno

Isplivala stara snimka s prvog nastupa Jelene Rozge kad je imala tek 17, pogledajte kako je izgledala

Foto: narodni
1/14
20.12.2023.
u 11:00

U grupi Magazin je provela deset godina te je na posljetku odlučila krenuti sa solo karijerom

Splitska pjevačica Jelena Rozga (46) mnogima je jedna od omiljenih pjevačica već godinama, a ona je svoju karijeru krenula prije više od 20 godina. Točnije, krajem 90-ih godina počela je pjevati u grupi Magazin, a tada nije imala ni 20 godina. 

No, pjevala je ona i prije, a kao dokaz pojavila se i jedna stara snimka na TikToku na natjecanju pjevača amatera 'Zvuci Jadrana', 1994. godine kad je ona imala tek 17. Jelena je tada osvojila publiku i kući ponijela nagradu za najbolji interpretaciju, a nakon što ju je voditeljica prozvala, otpjevala je pjesmu 'Ti si želja mog života' grupe Magazin. Dvije godine nakon, 1996., Rozga je postala pjevačica grupe Magazin.

@joco2075 #jelenarozga ♬ original sound - Joco

U toj je grupi provela deset godina te je na posljetku odlučila krenuti sa solo karijerom, a sada je jedna od najuspješnijih pjevačica na našoj sceni. 

Inače, Rozga je najavila novi veliki koncert i to za Dan žena iduće godine u Zadru na Višnjiku. 

- Prije svega hvala Radio Dalmaciji što je uvijek uz mene. - Dragi moji, sa zadovoljstvom mogu najaviti da se vidimo 8. ožujka 2024. u Zadru na Višnjiku. Jedva čekam da slavimo žene zajedno! Stvarno se od srca radujem i pozivam sve u Zadar! Povedite svoje drage žene, bake, majke, sestre, kćeri, supruge, prijateljice. Vjerujte mi da će provod biti odličan. Zaželjela sam se koncerta u mojoj Dalmaciji! - rekla je Jelena. 

VEZANI ČLANCI

Prije točno godinu dana, Jelena je svojim samostalnim nastupom u Areni Zagreb započela svoju regionalnu turneju Minut srca mog, koju je napunila do posljednjeg mjesta. Gotovo dvadeset tisuća ljudi uglas je pjevalo Rozgine hitove poput Oprosti mala, Nirvana, Ne pijem ne pušim, ali i pjesme iz doba Magazina koje su joj obilježile karijeru i koje publika obožava.

U Zadru nas u ožujku tako očekuje senzacionalan scenski nastup – sa zahtjevnom pirotehnikom, vatrenim topovima, fenomenalnim kostimima, a za atraktivnu koreografiju, savršeno isplaniranu i uvježbanu svaku sekundu nastupa pobrinut će se Žiga Sotlar, jedan od najboljih koreografa u Europi.  Sve to uz impresivne vokalne mogućnosti Jelene Rozge jamči spektakl i atmosferu o kojoj će se u Dalmaciji dugo pričati.

VIDEO Danijela Dvornik o razvodu kćeri Elle: 'Imala sam osjećaj da to neće funkcionirati. Nije joj lako'

Ključne riječi

Komentara 2

Avatar Zgubider..
Zgubider..
12:57 20.12.2023.

Zgodan curetak! Šteta što je život podredila karijeri, falit će joj jednoga dana obitelj, ako već i ne...

Avatar Stella
Stella
12:37 20.12.2023.

Sada je puno ljepša...kao zrelo voće.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije