Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 13
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Paprene svote

Mislite da su poznati iz gušta na Instagramu, evo koliko zarade po objavi

Foto: Instagram
1/5
06.07.2017.
u 16:04

Najveću zaradu po objavi ostvaruje pjevačica Selena Gomez koju na ovoj društvenoj mreži prati 123 milijuna ljudi

Ako mislite da vaše omiljene zvijezde Instagram profil koriste kako bi vam dali mali uvid u svoju privatnost onda ste u zabludi, jer 
društvene mreže za njih predstavljaju posao i dobru zaradu. Danas je i objavljena lista poznatih koji najviše zarađuju na Instagramu.

Ovaj popis predvodi pjevačica Selena Gomez koja na ovoj društvenoj mreži ima 123 milijuna sljedbenika, a po objavljenoj fotografiji zaradi 555 tisuća dolara. Nešto manje novaca, a i obožavatelja na Instagramu ima Kim Kardashian. Reality zvijezda po objavi dobije 500 tisuća dolara, na Instagramu ima 100 milijuna pratitelja. Nogometaš Cristiano Ronaldo treći je na ovoj listi. On ima 106 milijuna obožavatelja i po objavljenom postu njegova zarada iznosi 400 tisuća dolara. Na ovoj listi među prvih pet zaradom su četvrto i peto mjesto zauzele sestre Kylie i Kendall Jenner.

Kylie po objavi zarađuje koliko i Ronaldo, dok Kendal zaradi 370 tisuća dolara. Iza njih zaradom su se smjestili Khloe Kardashian 
sa 250.000 dolara po objavi, zatim Kourtney Kardashian s istom tolikom zaradom, iza nje je Gigi Hadid sa zaradom od 120 tisuća dolara te LeBron James s također 120.000 dolara zarade.

 

 

 

A post shared by Selena Gomez (@selenagomez) on

 

 

 

Say cheese

A post shared by Kim Kardashian West (@kimkardashian) on

 

 

 

Getting a bit to much exposure 😃

A post shared by Cristiano Ronaldo (@cristiano) on

 

Komentara 2

MA
marli
16:59 06.07.2017.

A ja upravo gledao "zalagaonicu" i mislim si koliko stotina milijuna dolara zarade vlasnici te "zalagaonice" po sezoni snimanja i tamo "otkupljuju" stare stvari hahahahahha pre-pre-pre naivnostrašno ! Ameri, svaka čast !

DR
Drks
22:23 06.07.2017.

A ja... Budala prati budalu...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije