Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 191
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Promjene

Influencerica Paula Sikirić o odlukama u 2023.: Želim biti primjer kćeri, a ne luđak koji se malo prejeda, malo izgladnjuje

Foto: Instagram
1/6
04.01.2023.
u 07:00

S obzirom na to da mi je 2022. jedna od najtežih godina do sada u koju sam nadobudno ušla, bez ikakvih odluka, u 2023. sam zapisala par ciljeva koje želim ostvariti, napisala je na Instagramu.

Influencerica Paula Sikirić otkrila je kako joj je 2022. godina bila najteža i ušla je u tu godinu bez ikakvih odluka pa je u ovoj 2023. godini odlučila si postaviti određene ciljeve. 

- S obzirom na to da mi je 2022. jedna od najtežih godina do sada u koju sam nadobudno ušla, bez ikakvih odluka, u 2023. sam zapisala par ciljeva koje želim ostvariti. Realni su i skromni. Tako da ih je stvarno moguće ispuniti. Jedna od novogodišnjih odluka je da ću se zdravije hraniti, više kuhati i uvesti doručak. Huhala sam jaje, sve je zdravo (osim paštete), a negdje u svijetu se sad doručkuje. - napisala je u objavama na Instagram storyjima i objasnila zašto je donijela baš ove odluke.

- Zašto je ovo jedna od odluka? S obzirom na moju 'prošlost' poremećaja u prehrani, voljela bih biti primjer Artici, a ne luđak koji se malo prejeda, malo izgladnjuje. Pa malo veseli gubitku, malo plače zbog dobitka kila. Ova borba nikad ne prestaje, ali je bar mogu probati držati pod kontrolom. Bar jednom mjesečno izlet, put, druženje. Prebrz je ovaj ludi tempo, sitnice koje znači svemir, zanemarujemo - napisala je Paula. Prošle godine u srpnju Paula i njezin zaručnik postali su roditelji djevočice kojoj su dali ime Arta Lia, a u razgovoru za Story nedavno je Paula otkrila kako je u trudnoći dobila osam kilograma, a nakon trudnoće je izgubila 23 kilograma. 

- Nisam se previše trudila vratiti liniju nakon porođaja, iskreno. Ona se sama vratila nekako s obzirom na to da imam previše posla oko svakodnevnih obaveze i djeteta, a sve radimo zaručnik i ja sami. A kada sam vidjela da se kile počinju same topiti, iskoristila sam situaciju i počela malo paziti na prehranu. Smanjila sam obroke i krenula na tretmane stimulacije mišića - rekla je za Story. 

VIDEO Neutješna obitelj i prijatelji oprostili su se od Massima: Posebno je proživljavao umjetnost

 

Ključne riječi

Komentara 3

DU
Deleted user
07:30 04.01.2023.

odlicno. prevedeno: hej gledajte me kako sam izgubila masu kila, ja sam super uspjesna zauzeta i ispunjena zena i uopce nisam djetetu nabila idiotsko ime jer sam f60 dijagnoza alooooooo

DU
Deleted user
15:06 04.01.2023.

Puno zdravlja utjecajnici i maloj Antici.

Avatar Dars
Dars
08:31 04.01.2023.

Influenca..😎🖐

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije