Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 61
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
colonia

Indira Levak: jača sam no ikad, pripremam nove pjesme

07.06.2017.
u 12:58

Pjevačica tvrdi da će i dalje izvoditi pjesme Colonije

Indira Levak velika je radnica i pršti pozitivnom energijom jače nego ikada. Trenutačno je fokusirana isključivo na samostalnu karijeru. Fanovima, koji su joj velika podrška, želi ispuniti sva očekivanja i upravo je u studiju gdje radi na novim pjesmama.

Koncerti su dogovoreni te će Indira i dalje pjevati pjesme koje svi vole – rekla nam je Ines Preindl kao službeni PR Indire Levak na pitanje kako Indira komentira najnovije napise u medijima o sukobu s Borisom Đurđevićem i bankrotu Colonije. Naime, Colonia Produkcija, tvrtka Borisa Đurđevića koji nakon raspada grupe navodno više ne razgovara s Indirom, blokirana je jer državi duguje porez u iznosu od 383.097,39 kuna.

Navodno Indirin sada već bivši kolega Boris Đurđević planira tužiti pjevačicu ako nastavi koristiti naslove Colonijinih hitova za vrtni namještaj koji dizajnira, a koje koristi isključivo iz marketinških razloga – kako bi privukla kupce. Osim toga, zamjera joj, navodno, i to što na samostalnim gažama izvodi njihove hitove na koje kao autor samo on polaže prava. Tako je bilo i proteklog vikenda na jednoj svadbi u Zagrebu.

U posljednjem intervjuu Indira je napomenula kako ju je na samostalnu karijeru potaknula želja za novom energijom i izazovima te “zamor materijala” u odnosu s Đurđevićem. Na novim pjesmama surađivat će s različitim autorima, a predstavljat će ih pod imenom Indira.

Iza mene je 21 godina predivne karijere i tisuće koncerata. Svih tih godina Boris je pisao pjesme koje sam ja uspješno prenosila vjernoj publici zahvaljujući svojoj energiji, ekspresiji i ljubavi koju sam im pružala kroz naše pjesme.

Tim pjesmama dala sam svoj pečat i potrudila se da postanu hitovi. Moram priznati da mi je ovo bila najdulja veza na daljinu u životu. Kažem na daljinu jer Boris 19 godina nije išao sa mnom na koncerte. Čovjek se umorio od tempa nakon dvije godine. Nije to za svakoga, treba imati tu snagu i ljubav u sebi koju prenosimo publici – rekla je Indira i time jasno dala do znanja smatra li da i dalje ima pravo na izvođenje Colonijinih hitova. Tom prilikom osvrnula se i na ime pod kojim će ubuduće nastupati.

Indira ili Colonia – to vam je isto! Ljudi me i po ulici susreću pa viču: ‘Colonia, hej, Colonia!’ To vam je moje drugo ime!
 

Komentara 17

LI
liliZG
09:01 07.06.2017.

tu je sve jasno, kad Indira izvodi hitove kojih je autor gospon Boris , onda njemu plaća tantijeme i to je sve. čist račun duga ljubav.

Avatar nekakav
nekakav
13:40 07.06.2017.

ako joj boris zabrani pjevanje njegovih pjesama, indira (ne colonia!) može pjevati stare narodne pjesme, koje nemaju autore, koji bi joj mogli zabraniti to. može crkvene pjesme pjevati, to je sad super, bil oda se radio o nekoj katoličkoj, ili pak prigodnoj pjesmi za npr. ramazan, što već. može lepu brenu zamoliti da par njezinih otpjeva. svašta indira može ,al ima način na koji to može. ne može ona reći pa ja sam pjevala, ja to mogu bez da ikog išta pitam ili bez nečije (njegove) dozvole. zamislite radnika da si uzme pravo da proizvodi nešto što je u bivšoj firmi radio, al je bilo zaštićeno autorsko djelo. ajd, kultura plagiranja je kod nas dosta visoka, sad se i političke ideje drugih uzimaju, a gleda se kao da je netko to ukrao, tu ideju. zamisli, jedna političar veli da će za djecu davati 1000 eura, a drugo to ponovi, pa to je plagiranje tuđih ideja!!! strašno. indira, jel ti znaš oni 'sitno kolo...'.

Avatar KIopp
KIopp
13:41 07.06.2017.

Uvijek sam se pitao čemu služi taj treći? Indira pjeva, Đurđević piše pjesme, a taj Kameni ništa. Niti svira, niti pleše, niti pjeva, apsolutno ništa, osim što im eto napravio dug.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije