Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 55
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
BORIS ĐURĐEVIĆ

Colonia ide dalje, uskoro izlazi album s novim verzijama najvećih hitova

Grupa Colonia
Foto: Anto Magzan/PIXSELL
1/2
01.06.2017.
u 16:33

Osnivač i autor svih pjesama Colonije na Facebooku je najavio kako grupa nastavlja s radom nakon što ju je napustila Indira Levak

Odlazak Indire Levak iz Colonije ne znači i kraj grupe koja postoji više od 20 godina. Potvrdio je to danas na svom Facebook profilu njen osnivač i autor svih pjesama Boris Đurđević.

- Istina je da Indira Levak više nije pjevačica grupe Colonia, no isto tako mogu potvrditi da Colonia ide dalje; i dalje ću stvarati nove pjesme u prepoznatljivom zvuku. U ovom trenutku mogu najaviti da se intenzivno radi na novom, tzv. best of projektu gdje ćemo u pop akustičnom izdanju obraditi najveće Colonijine hitove koji su obilježili protekla dva desetljeća domaće glazbene scene. S tom mišlju želim završiti ovu izjavu te se u miru posvetiti novim pjesmama, idejama i projektima koje ću, kao i proteklih 12 godina, realizirati u suradnji s diskografskom kućom Menart napisao je Đurđević.

Komentara 4

SA
sasavt
20:04 01.06.2017.

nažalost Indira je bila Colonia.

GV
golub Vaso
08:50 02.06.2017.

svaka pjesma ista

KE
kerbi
22:14 01.06.2017.

Đurđeviću, ja te molim, kumim i preklinjem: Nemoj napraviti ono što Boytronic (iliti Adonis Čulibrk) radi od ET-a. Prestrašno bi bilo da ime Colonija nakon 20 godina završi kao ET pod čijim imenom se sad Čulibrk batrga skupljajući ekipu odd tko zna kud (pobogu, zadnje je uzeo onu kafansku pjevačicu narodnjaka ). Pusti da Colonija ostane ponosno ime grupe koja je 20 g obilježavala hrvatsku glazbu.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije