Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 24
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
izgleda odlično

Ima 81. godinu i pozirala je u kupaćem kostimu za naslovnicu časopisa: Ovo je povijesno

Foto: Instagram
1/3
16.05.2023.
u 11:08

Martha Stewart krasi naslovnicu novog izdanja magazina Sports Illustrated Swimsuit i otkrila je kako se pripremala za ovo snimanje

Na naslovnici novog izdanja magazina Sports Illustrated Swimsuit pozirala je 81-godišnja Martha Stewart i tako je postala najstarija žena koja je pozirala u kupaćem kostimu na naslovnici ovog časopisa. Poznatoj poduzetnici i tv voditeljici iz Sports Illustrateda su se obratili u studenom 2022. godine s idejom da im Martha za tri mjeseca pozira za naslovnicu.

- Ušla sam u ovo s velikim povjerenjem i imala sam tri mjeseca da se pripremim za snimanje. Jako je dobro isprobavati nove stvari. Biti neustrašiv je jako dobro. Ne bojte se ničega - napisala je Martha na svom Instagramu i podijelila fotografije sa snimanja u Dominikanskoj Republici. Pričajući u medijima o poziranju u kupaćem kostimu u 82. godini života je istaknula:

- Bilo je to pitanje kakvo dotad nisam dobila. Biti na naslovnici u mojim godinama je izazov. Kako bih se pripremila za snimanje, oslonila se na dobru staru dijetu i vježbanje. Nisam se izgladnjivala, ali nisam jela ni kruh ni tjesteninu nekoliko mjeseci. Išla sam na pilates svaki drugi dan i to je bilo sjajno. Još uvijek idem na pilates svaki drugi dan - otkrila je. Gostujući u emisiji  “Today” ispričala je što je prvo pomislila kada su joj ponudili naslovnicu magazina i to u kupaćem kostimu.

 

 

- Kada sam čula da ću biti na naslovnici Sports Illustrated Swimsuit, pomislio sam; 'Oh, to je baš dobro, bit ću najstarija osoba ikada na naslovnici Sports Illustrateda'. ne razmišljam puno o godinama, ali mislim da je ovo na neki način povijesna naslovnica.
Na Twitteru Sports Illustrated nazvao je naslovnicu "epskom". - Kad smo rekli da će ova godina biti epski, to smo i mislili - poručili su.

Stewartova je karijeru započela kao model s 15 godina, prije nego što je radila na burzi na Wall Streetu, a kasnije je započela ugostiteljski posao, koji je prerastao u lifestyle medijsku tvrtku.

Za svoje fotografije koje objavljuje na društvenim mrežama redovito dobiva komplimente, a najviše pohvala je dobila za fotografiju snimljenu u bazenu koju je objavila 2020. godine.

VIDEO Meri Cetinić suočila se s još jednim teškim gubitkom: 'Počivaj u miru Božjem'

Ključne riječi

Komentara 1

DU
Deleted user
12:48 16.05.2023.

fotošopirano x5

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije