Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 48
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Ivana Brkljačić

I. Brkljačić: Višesatni treninzi u štiklama za mene su prava muka!

brkljačić (1)
Foto: Ples sa zvijezdama
1/3
12.11.2010.
u 11:33

– Treniram pet sati na dan i uz to polažem ispite na fakultetu i radim – pohvalila se sportašica. Plesni treninzi, tvrdi, jako su je iznenadili jer su drukčiji od svega što je prolazila u dosadašnjem sportskom životu.

Nakon što je godinama bacala kladivo, sportašica Ivana Brkljačić smjelo je uskočila u plesne cipelice i istrčala na podij. U rukama partnera Marka Hercega naučila je prve korake standardnih plesova i shvatila da unatoč vlastitom mišljenju za ples ipak ima mrvu talenta i dvije “ispravne” noge.

– Nikad nisam plesala. Nisam voljela plesati! Mislim da nisam imala samopouzdanja pa sam to izbjegavala. No, s obzirom na to da sam bila apsolutni početnik, prilično sam zadovoljna svladanim koracima – rekla je Ivana. Sretna je, kaže, što nije ispala prva pa će u sljedećim koreografijama ”razvaliti” kako bi zahvalila žiriju i publici.

– Treniram pet sati na dan i uz to polažem ispite na fakultetu i radim – pohvalila se sportašica. Plesni treninzi, tvrdi, jako su je iznenadili jer su drukčiji od svega što je prolazila u dosadašnjem sportskom životu.

– Drukčija je kondicija, ma sve je drukčije. Prije svega ovdje se trenira u visokim petama, a ja se na to nisam naviknula. To mi je muka! Sport mi je pomogao da izdržim i to je to, ali me nije spremio na to da ću morati cupkati na štiklama. Teško je! – pojadala se Ivana Brkljačić. Umorne nogice pomaže joj odmoriti brižni mentor, profesionalac Marko Herceg.

– Marko je odličan plesač i ima mnogo iskustva u radu s djecom, pa zna kako treba sa mnom – šali se 27-godišnjakinja, te dodaje:

– Divan je učitelj, ima svoje principe, pa je nekad jako zahtjevan, a ponekad popušta. Sve u svemu, dobro nam ide – objašnjava. Dugogodišnja sportašica zadržala je i neke vlastite principe koji su je odveli na krivi put. Primjerice, hranila se, priznaje, onako kako se hranila dok je bacala kladivo pa je tijekom plesa čak i dobila nekoliko kilograma.

– U glavi mi je još sportska politika – vježbaj više, jedi obilnije, ali što sad... – kaže Brkljačić. Kilažu će, nada se, skinuti tijekom sljedećih tjedana koji joj donose jive, quickstep, paso doble i druge plesove.

– Moja je publika prošli put spavala, ali dalje se uzdam u njih jer bih voljela naučiti i te plesove – apelirala je crnokosa “lady” na obožavatelje osvrćući se pritom i na rad žirija.

– Profesionalci su, no smiješno bi mi bilo da ja komentiram njihov rad. To bi bilo kao kad bi se oni ljutili na mene zato što se dobro ne snalaze u sportu – u stvari u kojoj sam ja najbolja – rekla je Ivana Brkljačić.

Komentara 1

PA
Parsifal
12:20 12.11.2010.

Da ona polaže ispite :)))....već dugo se nisam ovako nasmijao.Jedino što se polaže na fakultetu vezano za nju je ona sama...naime polažu ju na k.... za dvojku i pokoju trojku.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije