Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 114
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NAJLJEPŠI PERIOD ŽIVOTA

Huljić otkrio kako vidi Magazin u budućnosti: 'Ne mogu više imati viziju za druge'

Split: Glazbenik, tekstopisac i glazbeni producent Tonči Huljić
Foto: Miroslav Lelas/PIXSELL
1/8
22.07.2023.
u 20:00

Magazin je bio i inkubator i karijera Petra Graše i Jelene i Danijele tako da je s te strane zapravo više nego poslužio svrsi jer je donio gomilu dobrih pjesama. Moje kolege koji su u grupi i još uvijek žive od toga, dokle mogu crpiti to neizmjerno blago koje tamo postoji u pjesmama i piti vodu s tog bunara, neka piju, ispričao je glazbenik.

Jedan od naših najvećih hitmejkera Tonči Huljić počeo je glazbenu karijeru još 1979. kada je postao najmlađi član grupe Dalmatinski magazin koja je kasnije preimenovana u Magazin. Huljić je za splitski sastav napravio niz hitova među kojima su "Kokolo", "Piši mi", "Put putujem", "Ti si želja mog života", "Tri sam ti zime šaptala ime" i "Simpatija". 

U intervjuu za RTL.hr Tonči je otkrio kako vidi Magazin u budućnosti.

- Nemam neku viziju toga, imam viziju samo samoga sebe. Ne mogu više imati viziju za druge, imam samo viziju za sebe. Magazin je odradio svoje mjesto i zaslužio svoje mjesto u povijesti. Sad kako će stvari dalje biti, sve stvarno ovisi o mom slobodnom vremenu, volji i tako dalje. Za Magazin me definitivno veže najljepši period života, iz jednostavnog razloga što sam tada bio mlad. Magazin je bio i inkubator i karijera Petra Graše i Jelene i Danijele tako da je s te strane zapravo više nego poslužio svrsi jer je donio gomilu dobrih pjesama. Moje kolege koji su u grupi i još uvijek žive od toga, dokle mogu crpiti to neizmjerno blago koje tamo postoji u pjesmama i piti vodu s tog bunara, neka piju, ispričao je glazbenik.

VEZANI ČLANCI: 

 

 

Podsjetimo, Huljić se nedavno upustio u novi poslovni pothvat.

– Sve je krenulo vrlo spontano i prirodno i moram priznati kako ideja nije bila moja, nego mog dragog prijatelja Ante Perice koji je vlasnik Perona 16. Naše poznanstvo teklo je spontano i prirodno, a Ante je čovjek koji je jako vispren i vječno traga za nečim novim. Tako se rodila ideja o liniji od sedam pića koje sada radim u suradnji s Maraskom Zadar – ispričao nam je Huljić. Ističe kako u ovoj poslovnoj priči nije uključen samo promidžbeno, nego je napravljen ozbiljan poslovni aranžman i otkrio nam je i kako je došlo do suradnje s Maraskom Zadar.

 – Sjecajem okolnosti kontaktirali smo Marasku te smo tražili uslugu punjenja, a od njihove strane je onda došao kontra prijedlog i napravljen je jedan zaseban poslovni entitet te je počela zajednička suradnja, kazao je Tonči. 
Dodajmo i da ćemo Tončija moći od jeseni gledati i u žiriju glazbenog showa 'Superstar', a njemu uz bok bit će i Severina, Nika Turković i Filip Miletić. 

- Ne pitajte što možete očekivati od mene, nego što ja mogu očekivati od vas! Očekujem da pjevate, glumite da pjevate, da čujem da ne znate pjevati, a da vam povjerujem svaku otpjevanu riječ jer je to provjereni recept za opstanak na estradi u Hrvatskoj - poručio je Tonči Huljić kandidatima 'Superstara' nakon što je otkriveno da je u žiriju! 

VIDEO: Ivana Paradžiković o rođenju sina: 'CIjelu noć sam probdjela plačući'

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije