Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 169
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Drugi pokušaj

HTZ: U prvoj sezoni odustala zbog škole, sada ide na pobjedu

maja
Foto: rtl
1/5
08.04.2011.
u 10:15

Splićanka Maja Bajamić oduševila je žiri, a Tony joj je rekao da je ponovno vidi u finalu

Žiri showa “Hrvatska traži zvijezdu” već se navikao na to da im se vraćaju kandidati koji nikako da shvate kako im nije suđeno pjevati. No, sa Splićankom Majom Bajamić priča je nešto drukčija. U prvoj sezoni bila je jedna od finalistica, no odustala je jer je prednost dala školovanju. Međutim, nije digla ruke od pjevanja.

– Ni na audiciji prije tri godine nisam imala tremu, a ni na ovoj sada, jer kad pjevam, na svom sam terenu i osjećam se kao kod kuće. Pomisao da bih mogla doći do live emisije budi malo uzbuđenje u meni – Majini su dojmovi s audicije. Studentica sociologije i pedagogije u Zadru od pete godine je pjevala po raznim zborovima, a talent je naslijedila od mame.

– Nitko se u obitelji nije aktivno bavio glazbom. Mama lijepo pjeva i bila je član crkvenog zbora, dok s tatine strane svi pjevaju kao da im je slon prdnuo u uho – kroz smijeh će Maja. U jučerašnjoj emisiji pjevala je pjesme Alicie Keys i Ivane Marić.

– Obožavam glas Alicie Keys kao i Ivane Marić koju sam odabrala jer sam primijetila da nitko od kandidata do sad nije pjevao njezine pjesme – objasnila je buduća pjevačica. Donedavno je aktivno trenirala džudo, ali zbog fakulteta je prekinula. Sada slobodno vrijeme provodi pišući pjesme za svoju dušu.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije