Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 116
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Ljeto

Hrvoje i ja volimo skrovite plaže do kojih ima i sat vremena hoda

Helena Minić
Foto: Ivo Čagalj/Pixsell
1/3
20.07.2010.
u 20:50

Hrvoje Klobučar u moru može provesti sate, a zgodnoj glumici puno je draže sunčati se ili uživati u hladu

Vrijeme je odmora, no za mnoge glumce sezona nije završila. Među njima je i Helena Minić, koja za pet dana odlazi na godišnji odmor, no već je na moru, u Makarskoj, gdje boravi u kući Ivice Mijačike, autora predstave “Bog, žurim, nazovi” s kojom 31-godišnja glumica već deset dana nastupa po Dalmaciji.

Ugodno s korisnim

– Stacionirani smo u Makarskoj, a dosad smo nastupili u Zadru, Bolu i Zagvozdu, a još nas čekaju Podstrana, Makarska, Međugorje i Drvenik – priča Helena, naviknuta na radna ljeta.

– Ljetne turneje su odlične jer se uvijek nađe vremena i za odmor! Sad smo imali pauzu od dva-tri dana koju smo iskoristili za kupanje, sunčanje, razgledavanje... Kad smo nastupali u Bolu, krenuli smo ujutro tako da smo se zabavljali do navečer kad smo imali predstavu – kaže brineta kojoj uz kolege iz predstave Davora Svedružića i Peru Juričića društvo pravi i dečko Hrvoje Klobučar koji je također gost Mijačike.

Zaljubljeni u Istru

Boravak u Makarskoj tek je uvertira pravom odmoru koji će uslijediti 26. srpnja kad par odlazi kod prijatelja na Brač gdje će provesti nekoliko dana, a zatim će se na tri tjedna uputiti u Heleninu rodnu Pulu.

– Jedva čekam otići u Istru koju obožavam! I Hrvoju je već prirasla srcu tako da se oboje jako veselimo – ističe Helena koja puno više od napučenih plaža voli mirnija i skrovitija mjesta pa joj nije teško i po sat vremena hodati do omiljene plaže.

– Gdje god da jesam, uvijek ću se potruditi pronaći mjesto za kupanje po svojem ukusu – kaže. Za razliku od Hrvoja koji i po sat i pol provede u moru, Heleni je puno draže tek se bućnuti i ostatak vremena provesti pod vrućim zrakama sunca. Ipak, posljednjih je godina postala osjetljivija na sunce pa umjesto maslinova ulja, koje joj je prije bilo jedino sredstvo za sunčanje, sad obvezno koristi i kreme sa zaštitnim faktorom.

– Uz sunce, sad mi je i hlad dobar prijatelj – kaže Helena koja nam je otkrila i da njezino vjenčanje neće biti raskošno jer ona i Hrvoje nakon pet godina veze imaju osjećaj kao da su u braku. – Ako se i odlučimo na taj korak, bit će to spontano, bez puno planiranja, stresa i velikih troškova.

Ključne riječi

Komentara 1

VU
vulgaris
22:57 20.07.2010.

WTF?! Tko je sad ta Minić koja odlazi na godišnji odmor??? I tko je taj Mijačika i plaća li boravišnu pristojbu za gošću? I tko su ti Svedružići i Juričići, a posebno pak taj Klobučar???? Bar je lijepo korisno znati da će koristiti kremu za sunčanje visokog zaštitnog faktora.... Shvaćam da nema tema, ali servirati ovako što, ..... aaaaaaaaaaaah

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije