Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NA SETU FILMA

Hrvatska umjetnica radila je sa svjetskim zvijezdama: 'Naomi je predivna, zajedno smo i zaplesale'

Tina Jesenković i Naomi Watts
Foto: Privatni album
1/6
29.03.2021.
u 08:00

- Naomi je odliča glumica, ali i predivna osoba. Kada s nekim radiš dugo u tako bliskom kontaktu, upoznaš i onu drugu stranu, ljudsku. A ona baš ima ljudskost. Duhovita je i vesela. Ponekad smo i zaplesale u make up kamionu. Naručila je jedan dan za čitavu ekipu Burger truck i pivo da nas počasti i zahvali se. To je lijepa gesta, ističe Tina

Jedna od najpoznatijih hrvatskih make up umjetnica Tina Jesenković proteklog je tjedna završila rad na filmu "Infinite Storm", koji se snimao u Sloveniji. Glavnu ulogu u ovom hollywoodskom projektu igra Naomi Watts.

- Iza mene je već preko 20 godina rada na domaćim i stranim produkcijama. Mi smo mala zemlja, tako da se u filmskom poslu svi više manje poznajemo. Tako me i produkcijska kuća s kojom surađujem već niz godina pozvala i na ovaj projekt. Snimanje je bilo izazovno. Svaki dan smo se vozili ski-dooima, sedežnicama i još hodali da bi stigli na set. Ali lokacije su bile predivne, kazala nam je Tina, i dodala da je sve drukčije na setu tijekom pandemije koronavirusa.

- Svi smo na distanci, koliko možemo biti,  nosimo maske, mjerimo temperaturu dva puta dnevno, testiramo se tri puta tjedno. Imamo posebnu covid ekipu koja se samo brine za dezinfekciju i pravilno ponašanje za vrijeme covida. Nije lako, ali svi smo se prilagodili i tako funkcioniramo da bi odradili posao. Čudno je ne vidjeti lica ljudi s kojima provodišpuno vremena...Ali dobrih vibracija nije nestalo, veli Jesenković. Naomi Watts je prije nekoliko godina snimala u Hrvatskoj film "Diana" o pokojnoj princezi. Na filmu je radila Tina, no tada je nije šminkala, za razliku od ovog filma.

- Naomi je odliča glumica, ali i predivna osoba. Kada s nekim radiš dugo u tako bliskom kontaktu, upoznaš i onu drugu stranu, ljudsku. A ona baš ima ljudskost. Duhovita je i vesela. Ponekad smo i zaplesale u make up kamionu. Naručila je jedan dan za čitavu ekipu Burger truck i pivo da nas počasti i zahvali se. To je lijepa gesta, ističe Tina iza koje je puno projekata, a kako kaže, s nekim domaćim glumcima je i odrasla u filmskom smislu. Premda se sve više koriste kompjutorske animacije, Tina kaže kako se ne boji da će ostati bez posla.

- Zahtjevnost našeg posla ovisi o scenariju i vrsti filma. Na ovom projektu smo imali jako puno sfx make up-a koji je zahtjevan, ali meni najdraži.  Vizualni efekti ili VFX sve se više koriste na filmu, ali zasad nisu preuzeli naš dio posla. Nadam se da i neće još neko vrijeme. Međutim, odlično kad surađujemo, pa nam u nekim situacijama mogu pomoći u post produkciji, rekla je Tina Jesenković i najavila nove projekte.

- Ove godine, nakon godine tišine zbog pandemije, počelo se jako puno snimati. U najavi je za sada osam produkcija koje bi snimale ovog proljeća. Evo, ja sam upravo stigla iz Slovenije i trčim u Split na njemačku seriju "Der Kroatien Krimi", nakon toga na jednu britansku seriju, a zatim još jedan film....Uff, ludnica! Ali neka se snima i neka radimo, zaključila je Jesenković.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije